Aplicatii Iphone 4 -> Ipad 2
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.10.11

Buna seara,
Detin un Iphone 4, IOS 5.0.1 fara jailbreak. Am cumparat din AppStore diverse aplicatii si jocuri pentru el. Cat de curand o sa-mi iau si un Ipad 2.
Intrebarea mea este : Pot instala aplicatiile deja cumparate pentru Iphone 4 (cele care au si versiune pentru Ipad) pe Ipad 2 ? sau trebuie sa le mai achizitionez odata ? Intentionez sa folosesc acelasi id si pentru Ipad 2.
Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Poti smile.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Poți folosi același ID pe 5 sau 10 device-uri (nu știu exact) și să instalezi pe toate o aplicație cumpărată o singură dată. Pe 4 device-uri merge sigur - am testat eu.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.04.08

Legat de aceasi intrebare, nu este diferenta totusi intre apps de ipad si app de iphone.. adica atunci cand pui pe ipad pui app de iphone? Merci

Semnătură 

iMac 24” (9,1) - 2,66 Ghz (Core 2 Duo)  4Gb Ram, 640 HDD
iPad 2 16GB 3G+Wifi
iPhone 4S

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Toate app-urile de iPhone merg si pe iPad; daca nu-s facute special (si) pentru iPad, merge la rezolutia iPhone-ului.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

exista aplicatii care sunt facute pt ambele platforme (apare un “+” pe appstore la ele).
cele care sunt facute doar pt iphone se vad oribil pe ipad. ai 2 posibilitati: le vezi la dimensiunea originala, undeva prin mijlocul ecranului, sau faci zoom 2x si se vad neclar.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.