Andri - 01 Februarie 2012 10:51 AM
Chucky - 31 Ianuarie 2012 08:35 PM
ciss - 31 Ianuarie 2012 06:01 PM
4s jb
@Andrei, de ce nu recomanzi jb? Un motiv anume? Ai incercat si ti-ai stricat tlf sau ce?
Nu are rost. Nici nu cred ca stie ce e ala JB. Nici sa faca JB, sunt sigur.
Este grav insa ca lasa astfel de idei fara argumente…si lumea isi face pareri gresite.
Si in acelasi timp sunt sigur ca asa a ajuns si el la ideea care a expus-o mai sus.
Bafta
Cucky daca esti din Buc mi-ar placea sa ne vedem la o bere o data si sa vedem daca atat de vehement si taios mai esti in criticile aduse altora, dupa o mica discutie face to face. Vad ca esti foarte sigur de niste lucruri…
Nu mi-as pierde timpu. Nu ai ce sa imi explici.
Ramai la ideeile tale.
Si daca asta e cumva o invitatie la “corectie fizica” esti mai prost decat credeam si chiar nu are rost sa mai vorbesti.
Argumentele tale sunt ZERO. Nimeni pana acum nu a scris ceva negativ concret care dauneaza telefonului daca faci JB. In afara de aia care instaleaza ca chorii totu din Cydia si il belesc, sau cei care fac JB ca sa ia aplicatii crack-uite (dar aici este vb de principii, nu de faptul ca dauneaza telefonului).
Toate topicurile deschise recent se refereau daca mai este nevoie de JB din punct de vedere al lucrurilor care a ajuns sa ni le ofere iOS-ul OTB. Pentru ca toti stim, JB-ul a existat si exista sa adauge lucruri care Apple nu le-a integrat in OS (ie BT transfer, MMS pentru prinele generatii de iPhone, Tether lafel, Multitasking si Folders, Siri pentru i4 si 3gs, si lista continua).
Nu inteleg de unde pana unde atata polemica pe seama JB.
Ma rog…..daca nu vreti JB, nu il faceti.
Si daca pareri pro si contra, scrieti-le, mi scrieti doar ca nu este ok sa pui aplicatii crack-uite. Toata lumea stie asta. NU DESPRE ASTA E VORBA!
Ci despre lucruri care v-au determinat pe voi, sa nu mai folositi JB, asta daca ati facut-o vreodata.
Baftos!