Sync date de pe iPhone 3g pe 4s via Mac
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Tocmai mi-am schimbat telefonul, de la un 3g la 4s. Bucurie mare. Acum rămâne ”problema” sync-ului prin care să transfer contactele, pozele, etc.. de pe Mac (3g-ul a fost constant sincronizat cu Mac-ul) pe noul 4s.
Înainte de a apăsa vreun buton, aș dori să vă cer sfatul. Mai concret: cum să fac? grin

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Simplu:
Cel mai ushor si simplu mod este sa faci o sincronizare folosind backup-ul 3G-ului….click dreapta pe iPhone 4 in iTunes si apare in meniul ala. Dar nu recomand, nu de putine ori am auzit de probleme intre backup-uri de la o versiune de iPhone la alta, mai ales ca aici si iOS-ul este diferit, tu avand pe 3G iOS 4.2.1 banuiesc.

So…...eu zic ça e mai bine sa le scincronizezi separat de backup-ul ala.
Adik: Deschizi iTunes, conectezi iPhone 4, click pe el, mergi in tab-ul “Info”, selectezi ce vrei sa sincronizezi pe telefon, si pe urma jos de tot bifezi in dreptul fiecarei optiuni active sa inlocuiasca informatia de pe iPhone-ul respectiv (iPhone 4 - care este gol/chel, banuiesc)
Astepti sa faca transferul si o sa ai aceleasi informatii ca pe 3G - mai putin poze, aplicatii si datele aplicatiilor (jocuri salvate, setari, bla bla bla etc). Aplicatiile le pui si pe ele separat dupa ce face toata sincronizarea.

Baftos!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si nici sms-urile nu o sa le mai ai, sau parole Wi-Fi…...
Daca toate alea conteaza foarte mult pentru tine atunci foloseste backup-ul 3G-ului..

Bafta!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Am văzut că la conectarea noului iPhone la iTunes, m-a întrebat dacă vreau restore from backup-ul făcut de pe 3g. I-am dat OK, a durat vreo juma’ de oră, timp în care s-a restartat singur și acum totul pare identic și la locul lui.
Oricum, mulțumesc de sfat.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai ce ai facut era prima optiune. Ti-a bagat totu la loc, dar au mai fost cazuri in care backip-ul ala facea bube in device-urile mai noi cu OS mai nou.
Bine ca a mers si ca e totu ok.

Baftos!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)