2 din 2
2
se cauta DTP-ist cu experienta
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Ma, nene, asta-i post pt. joburi sau de mishtokareala? Lasati omu’ sa-si astepte reply-urile linistit. Daca are asa mare nevoie de un om, nu va imaginati cum se uita el la mail cand vede ca-i venit de la macuser.ro? Am trecut si eu prin momente in care asteptam ca pe D-zeu un mail de la macuser.ro si cand vedeam ca-s raspunsuri pe langa imi venea sa arung G5-ul pe geam (noroc ca am grilaje tongue wink ). Sorry STef…

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
Kata4 - 05 Decembrie 2006 02:18 PM

iarule ... in afara de poze ...stii ce face Linda pt bani…nu?!?! E valabil si la tine?
hehehehe

De ce nu, daca e vorba de dame?! smile
Habar n-am ce facea Linda pentru bani, Stiu ca, pentru prea putini, nu se dadea jos din pat.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
Steji - 05 Decembrie 2006 05:05 PM

Ma, nene, asta-i post pt. joburi sau de mishtokareala? Lasati omu’ sa-si astepte reply-urile linistit. Daca are asa mare nevoie de un om, nu va imaginati cum se uita el la mail cand vede ca-i venit de la macuser.ro? Am trecut si eu prin momente in care asteptam ca pe D-zeu un mail de la macuser.ro si cand vedeam ca-s raspunsuri pe langa imi venea sa arung G5-ul pe geam (noroc ca am grilaje tongue wink ). Sorry STef…

stati mai linistiti ca eu nu tremur din toate incheieturile
sincer sa fiu, ma lasa rece
n-am facut alceva decat sa postez un anunt aici, crezand ca poate e cineva interesat
sunt deja programate interviuri pana spre sfarsitul anului
din cate am inteles au venit deja vre-o 40

asa ca….

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Sa inteleg ca Dl.  Leo are planuri serioase raspberry

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Ei ... publicitatea de decembrie ... mosi craciuni si alte alea. Dar se pare ca va creste bussinesu’ de publicitate de la anul…CICA. Om vedea.

Steji tata, ce esti asa crispat? N-are voie omu’ sa glumeasca ?!?! Ca doar nu-i site de maxima securitate si nici pagina Academiei Nationale ! Iar daca e ceva ULTRA urgent ... exista si PM.

Iarule, de dat jos ... se mai da ea ... dar ma intreb la ce bani se urca fata in pat ... !??! Facem un C.A.R. ? Te bagi ?

2 din 2
2