si pe mine ma interesa ceva asemanator, din mp3 in waw dar sa il faca cat se poate de mic, pt telefon - al meu suporta doar waw, mp3-urile doar le ascult cu un player, nu merg….
1) nu vrei acest lucru. OGG este compresat. daca il decompresezi si in recompresezi ca MP3 o sa se auda ca din galeata
2) din nou nu vrei acest lucru - la acelati bitrate/marime OGG are calitate mult mai mare ca MP3
3) Daca chiar insisti, ma uit deseara acasa cum se poate face (ca se poate face sigur) si iti zic
In general nu e indicat sa convertesti un fisier dintr-un format comprimat intr-alt format comprimat. Dar daca trebe, trebe… si eu mi-am convertit o gramada de MPC-uri in AAC, atunci cand am trecut pe Mac. Se aud acceptabil, daca nu esti super-ultra-pretentios…
ogg vorbis este un codec de mp3, nu un alt tip de fisier audio
ultimele versiuni de iTune stiu acest format (cred ca de la versiunea 4.5 incoace)
Cred ca te inseli. OGG este un alt format de fisier audio, diferit de MP3. iTunes nu stie sa cânte OGG-uri, există un plugin dar functioneaza cam defectuos si manânca procesor la greu.
ogg vorbis este un codec de mp3, nu un alt tip de fisier audio
ultimele versiuni de iTune stiu acest format (cred ca de la versiunea 4.5 incoace)
Cred ca te inseli. OGG este un alt format de fisier audio, diferit de MP3. iTunes nu stie sa cânte OGG-uri, există un plugin dar functioneaza cam defectuos si manânca procesor la greu.
Da. Ai dreptate. Defapt de atunci mi-am instalat eu un plugin pt iTune si am uitat de el. La fiecare update de iTune mergea ok asa ca am inceput sa cred ca merge de la sine.
lol