Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu incurajez pirateria. Eu personal am cumparat igoul, pentru ca efectiv am nevoie de el si mi se pare cel mai ok pt Romania, cel putin. Dar am avut in acea vreme un iphone 4, acum am 4s, deci nu mi-am pus problema ca va rula prost.
@Oli. Poti sa faci alta treaba. Faci JB, pui un igo piratat, ultima versiune care o gasesti, il testezi cateva zile prin oras si vezi cum se misca. Te ajuta sau nu te ajuta, pentru ca sigur va rula mai greoi. Daca iti place cum se misca, atunci cumpara-l, daca nu, macar nu te complici cu refound-urile…Sau, evident, daca ai in plan vre-un “upgrade” la i4 sau i4s poti sa cumperi direct igo-ul. Pentru Romania, de la distanta e cel mai bun, iar din experienta iti spun ca si Europa e ok. Am fost Ungaria, Austria, Germania, Elvetia, Italia, Franta(partea de sud, Monaco, Nice…), Slovenia, Croatia…...fara nici un fel de problema. Si nu am mers doar pe autostrazi, am avut rezervari la hoteluri prin Budapesta, Viena, Milano, Torino, Roma, Bad Sackingen(un orasel mic din Germania care pe multe navigatoare nici nu apare….dar, ma rog, deja sunt offtopic de acum. Pe scurt, igo-ul isi merita banii…pentru Romania daca iti e suficient, sau pentru Europa daca ai nevoie…..
In ceea cema priveste in sensul de mai sus folosesc softuri piratate…bine, ma refer la softuri cu preturi destul de mari care sa justifice. La aplicatii de 2 euro din Appstore chiar nu are rost sa imi bat capul…Dar la jocuri PC, la prog de editare foto/video pt PC, antivirus+internat security, etc…este o solutie buna de a aprecia preliminar softul respectiv. Apoi, daca sunt multumit, il cumpar…
Desigur, este un risc…dupa ce se vede omul “cu sacii in caruta” nu se mai complica sa cumpere softul….asta depinde de caracterul fiecaruia…dar pierde updateurile, care la iGo, cel putin, sunt foarte ok si utile…
Repet, nu incurajez pirateria, dar in astfel de cazuri cred ca reprezinta o solutie ce merita a fi luata in calcul.