Ms Outlook 2011 for Mac
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.02.09

Buna,

Va rog sa ma indrumati si pe mine cum sa imi recuperez mailurile din Outlook 2011 pt Mac. Am sters din greseala (inclusiv din Trash) fisierul Microsoft User Data si cand am deschis outlookul mi-au disparut conturile de mail si implicit toate emailurile existente in Outlook. Cum pot sa recuperez datele avand in vedere ca am un backuo in Time Machine?

Multumesc!

Mihaela

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu am Outlook, dar ia fisierul din Time Machine si pune-l la loc.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

am incercat si nu merge :( adica eu doar l-am mutat la loc, insa ma gandesc ca ar trebui sa mai fac si altceva si nu ma prind ce anume.

altero - 04 Februarie 2012 10:24 AM

Nu am Outlook, dar ia fisierul din Time Machine si pune-l la loc.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

Pune adresa pe alt client de e-mail (mail, de ex.) şi dă-i import..şi selecteaza fişierul de back-up.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Incerc cu Mail insa am descoperit ca Mail-ul nu imi deschide fereastra de inbox. pot sa-i dau new mail, insa nu-mi apare fereastra de inbox. este normal pentru Lion?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

apare, trebuie sa o pui din setari de undeva.
cand configurezi noua adresa pe mail, ai optiunea de “import mail” si la zursa pui fisierul de back-up.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

multumesc! insa nu merge. ceva nu este in regula cu aplicatia. nu merge optiunea de import. :(

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Iar mie nu-mi merge Mail (hard busit), ca ti-as spune. Incearca sa stergi contul tau din Mail si sa-l refaci (vezi sa nu pierzi date!)