Am observat de ceva timp ca nu se mai pluseaza deloc advertising asupra lui iPod Classic. Si e pacat! E cel mai bun iPod din punctul meu de vedere. Fara touch, baterie buna, rotita clasica, spatiu berechet (160GB), simplu si intuitiv. Ai strictul necesar: muzica, video, poze, podcast si other extra - ceas, jocuri, conometru. Deci da! Sper sa il mai tina in colectie si eventual sa-l updateze la toamna dar sa-l lase tot asa.. “classic”. Voi ce parere aveti?
P.S. Sper sa-mi iau unul cat de curand ..dar sper ca pana atunci sa nu dispara…
Si mie imi place. Cred ca o sa-mi mai iau unul, ca sa-mi incapa toata muzica.
Dar de cand cu iTunes Match, nu cred ca-l mai tine mult Apple pe rafturi.
dar hardul cum e? baduri ceva?
la mine e 0 realocs si 0 pending si am vreo 350 ore . stiu ca hdd-urile se defecteaza usor, mi-e sa nu raman fara sau sa faca baduri. eu am ipodul de cand nokia n93i era la moda, am facut schimb cu unu si mi-a mai dat 100 lei. arata impecabil.
Si mie imi place. Cred ca o sa-mi mai iau unul, ca sa-mi incapa toata muzica.
Dar de cand cu iTunes Match, nu cred ca-l mai tine mult Apple pe rafturi.
1. @altero Care e legatura intre iTunes Match si iPod Classic? Cu atat mai bine.. iti poti pune muzica “match”-uita pe scula classic ca doar ai spatiu berechet. Deci pana la urma il scoate sau nu ?
2. Da! si eu ma gandesc sa-mi cumpar unul. Cum am mentionat mai sus este vorba de capacitate, autonomie, simplitate, si diversitatea care o ofera. fara fitze, touch samd. As vrea deasemenea sa-l folosesc on-to-go si eventual la jogging dar nu stiu cat de bine rezista la socuri acel HDD. Si daca tot am deschis discutia de jogging si iPod, ce mi-ati recomanda pentru tracking in timp ce alerg? pe iPhone foloseam RunKeeper si era foarte bun.
Pai din moment ce Apple permite sa urci 25.000 de piese (plus ce ai cumparat din iTunes) in Nor, e clar ca utilizatorul nu o sa mai aiba nevoie de capacitati mari. (Nu utilizatorul roman, evident…).
Eu zic ca o sa-l scoata.
spatiul tau de stocare e sfant! nu vreau si nici nu-mi place ideea ca sa tin pe net fisierele mele. ori ca sunt backupuri sau muzica cel mai bine le este pe hdd-ul meu.
nu e vorba de asta. sa presupunem ca pica netul, asa cum se mai intampla. se opreste instant si muzica, filmul etc. viteza de transfer prin net e mai mica decat usb-ul. eu personal prefer sa-mi tin mizeriile pe spatiul meu de stocare, ma simt mai bine.