salut baieti am un ibook g3 si are procesor powerpc 900mhz rami 256 hard 40 as vrea sa stiu daca pun rami 512 o sa mearga youtube mai bine sau filme online ca sa nu dau banii aiurea daca aveti de vanzare ceva pt el anuntati ma
O sa se miste mai bine, dar nu pe youtube, unde e nevoie de procesor. Mai bine s-ar misca si acum daca folosesti versiunile HTML5 (unde exista) ale filmelor online. ClickToFlash te ajută.
Sper că ai 10.4.11 pe el.
Programele mai noi vor mai mult RAM.
Fă upgrade, se va mișca mai bine. iBook G3 are 128Mb pe placa de baza + un SODIMM. Daca iei un 512Mb, vei avea în total 640Mb - Tiger se va mișca mult mai sprinten - dar chestiilor care vor putere de procesare nu ai ce le face, atât poate CPU-ul.
eu l-am luat la bani marunti problema e ca vruiam sa stiu ce merge pe el dar vad ca e praf ok atunci intrabarea mai este ............procesorul se poate schimba pe g3
apropo ce am uitat cel mai important la el nu imi merg usb urile nsh de ce bag un mouse se aprinde lumina la el si asa moare oare de ce pot sa il mai fac|?
Nu merge sa schimbi decat RAM, HDD si daca te bagi prin el..mai adanc, na.. se subintelege.
Daca ai problema aia cu USB-urile.. e numai bun de bibelou semifunctional )
- If the computer is on, turn it off.
- Reset the power manager by simultaneously pressing and then releasing Shift-Control-Option-Power on the keyboard. Do not press the fn (Function) key while using this combination of keystrokes.
- Wait 5 seconds.
- Press the Power button to restart the iBook computer.
Sunt mii și mii de programe interesante - da-ne o listă cu ce vrei să facă programul respectiv (desenat vectorial, catalogare cărți ...) sau măcar ce vrei să faci tu cu el și îți zicem.
Ai 10.4.11 pe el ? (click pe merișor-ul din stânga sus și “About this mac”)