Iphone blocat
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.02.12

Salut,
am primit un Iphone 4 din State si nu il pot activa.
L-am primit pe o versiune veche si i-am dat update acum la 5.0.1 dar cand incerc sa il activez imi zice ca SIM-ul nu este compatibil.Cum pot sa rezolv?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sigur nu e CDMA (Verizon)? Ca alea nu merg la noi.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Pai daca e blocat pe AT&T e normal sa nu il poti activa smile.  Hacktiveaza-l cu redsn0w. Nu o sa poti vorbi oricum la el o perioada destul de lunga de timp (decat daca nu ai facut update cu un custom firmware).

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08
altero - 06 Februarie 2012 05:34 PM

Sigur nu e CDMA (Verizon)? Ca alea nu merg la noi.

alea nu au sim deloc. el zice ca nu este incompatibil sim-ul, deci probabil ca nu e versiunea verizon.

@SkizzoTrick: daca telefonul tau nu era nevelock, acum trebuie sa-i faci jailbreak si unlock din nou. ai sanse mari sa il fi transformat in ipod pt urmatoarea perioada (care poate tinde la infinit).
jailbreak te lasa sa instalezi ce soft vrei tu (ai nevoie de jailbreak pt unlock), iar unlock ti-l face sa mearga pe orice retea.
poti incepe e aici: http://blog.iphone-dev.org/

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

vezi si aici pt o versiune user friendly: http://iclarified.com/tutorials/iphone/index.php
(nu stiu daca pt ultima varianta de soft exista jailbreak si nu stiu daca pt ultimul baseband exista unlock, s-ar putea sa nu-l poti face la loc pt moment)

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Daca i-a facut update direct sigur nu mai are baseband deblocabil (ultimul pt i4 a fost 1.59 parca), deci degeaba face jailbreak, ca sigur nu mai are cum sa faca downgrade de BB la 1.59.

@Skizzo trebuie sa il decodezi(neverlocked) la un service, dar te va costa ceva.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 02.01.10
trusk - 06 Februarie 2012 07:38 PM

Daca i-a facut update direct sigur nu mai are baseband deblocabil (ultimul pt i4 a fost 1.59 parca), deci degeaba face jailbreak, ca sigur nu mai are cum sa faca downgrade de BB la 1.59.

@Skizzo trebuie sa il decodezi(neverlocked) la un service, dar te va costa ceva.

Citisem pe undeva, dar nu am aprofundat foarte mult pt ca nu ma interesa in mod deosebit….ori au scos, ori urmeaza fff curand sa scoata o noua generatie de Gevey care sa lucreze corect cu 5.0.1 pe i4s…
i4s, cu 5.0.1(indiferent de varianta) poate fi JB si chiar untether…

Deci teoretic, cred ca ar fi o solutie de compromis. Desigur e de preferat unlock-ul intr-un service autorizat, dar costa destul de multisor…iar alt unlock, mai ales la ultimul baseband, ma indoiesc ca va iesi prea curand….