Am reusit sa le transfer pe hdd-ul extern cu copy si paste dar am o nelamurire in iPhoto am 9300 de poze si pe hdd sau copiat 8333 nu sunt toate sau nu sa-u copiat toate sau sunt doar fisiere goale , mi se pare mare diferenta !?!
Copiat sau Mutat ? De unde le-ai luat și unde le-ai pus ?
lbrtalin - 26 Februarie 2012 06:27 PM
Mai am o apasare cu filmele din iMovie, am o camera care filmeaza numai hd si ocupa o gramada de spatiu si as vrea sa le salvez tot pe hdd se poate cumva sau trebuie sa fac dvd cu fiecare eveniment ?
Nu cumva ai salvate și filmele în iPhoto ? Dacă nu, unde le-ai pus ?
lbrtalin - 26 Februarie 2012 06:27 PM
Alta tema ar fi cu o camera sony hc 85 mai veche am 20 de casete filmate cu ea si am o problema ca nu o vede MacBook Pro !?! Si as vrea sa salvez undeva si nu stiu cum daca aveti ceva solutii driver pentru mac sau ceva sa o vada !?!
Imprumută o cameră compatibilă mac pentru 2-3 zile și importă casetele cu ea. Foarte ciudat, dacă camera ta are Firewire (i.Link) ar trebui să o vadă fără nici un driver - fă un PMU reset, să nu fie portul firewire intrat în protecție.
1 le-am luat cu copy din fisierul photos din iPhoto si paste pe hdd
2 nu mai am filmulete ca aveam putine vre-o 6 si am reusit sa le salvez
3 o sa incerc sa fac PMU reset , sa vad cum ca nu stiu cum se face , are firewire si a mers cu un windows xp acum vreo 6-7 ani !