1 din 2
1
Macbook Pro Franta
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07

Salut!

Vreau sa imi iau si eu un Macbook Pro 13 si vad ca multa lume vinde pe okazii la circa 850 euro acest produs sigilat. Eu din cate stiu in Europa e 1150 euro modelul la orice magazin asa ca sunt curios si eu de unde provin aceste macbook-uri din Franta. Sunt furate sau cumparate in mod legal dar de la o sursa care vinde foarte ieftin.

Nu stiu daca m-as complica sa cumpar daca sunt furate ca doamne fereste ma trezesc cu politia la usa ca am cumparat si eu un macbook.

Multumesc anticipat pentru raspuns.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: dămăroaia
Macuser din: 11.10.05

dacă ți-e frica de politie, nu cumpăra smile
dacă vrei sa faci comparație cu ce e în magazine, verifica configurațiile sa fie identice
apoi tine cont ca la ce se vinde în magazine, fata de online, mai apar niște costuri (de depozitare/manipulare, salarii vânzători, chirii, adaosuri de profit, taxe etc)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.02.11

sunt cumparate cu carduri, si au tastatura asterki. Asta ar fii un dezavantaj smile cu tastatura

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
Iphone 4 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Drumul Taberei
Macuser din: 18.10.05

Tastatura “azerty” bre.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
altero - 08 Februarie 2012 01:37 PM

Tastatura “azerty” bre.

scuze bre

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
Iphone 4 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Aha. Deci practic nu sunt furate din magazin ci cumparate cu carduri clonate sau mai bine spus pe banii unor oameni.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
andrei.skoda - 08 Februarie 2012 01:46 PM

Aha. Deci practic nu sunt furate din magazin ci cumparate cu carduri clonate sau mai bine spus pe banii unor oameni.

exact, deci nu cred ca vei avea probleme

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
Iphone 4 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Vatra Luminoasă
Macuser din: 11.10.05
VladIphone - 08 Februarie 2012 01:49 PM

Decât dacă poliția poate dovedi că ai fost informat de acest lucru, dar ai declarat public (cum ar fi pe un forum) că o vei face ...  tongue rolleye

Semnătură 

Apple:2x macmini/10.6,10.7, Book G3/9.2,10.1,10.2,10,3,10.4, Q610/A/UX3.1, 128k/6.0.1, Classic/6.0.8
UNIX:SGI Indy/IRIX, Bull DPX20/AIX, HP Jornada 680/JLime, Sun Ultra 1/Solaris, HP 9000 F20/HP-UX
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k
Wiki is Information & Information is Power

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
psergiu - 08 Februarie 2012 01:54 PM
VladIphone - 08 Februarie 2012 01:49 PM

Decât dacă poliția poate dovedi că ai fost informat de acest lucru, dar ai declarat public (cum ar fi pe un forum) că o vei face ...  tongue rolleye

Paranoia talking.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

terminati cu prostiile, daca sunt azerty nu insemna neaparat ca sunt din franta si pe deasupra si furate. e alegerea voastra daca vreti sa platiti preturile de aici.
eu am unul cumparat de 3 ani si ceva, nu mai stiu din ce tara era, avea legatura cu franta dar nu era franta (vreo colonia de-a lor, parca). am beneficiat de garantie fara probleme la noumax, nu era furat de nicaieri. daca ar fi fost furat, va dati seama ca apareau seriile alea blacklistate instant.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
zup - 08 Februarie 2012 02:30 PM

terminati cu prostiile, daca sunt azerty nu insemna neaparat ca sunt din franta si pe deasupra si furate. e alegerea voastra daca vreti sa platiti preturile de aici.
eu am unul cumparat de 3 ani si ceva, nu mai stiu din ce tara era, avea legatura cu franta dar nu era franta (vreo colonia de-a lor, parca). am beneficiat de garantie fara probleme la noumax, nu era furat de nicaieri. daca ar fi fost furat, va dati seama ca apareau seriile alea blacklistate instant.

Atunci cum iti explici preturile lor, daca nu sunt furate?

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
Iphone 4 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

pai vezi cat costa in sua si cat e in ue. daca e luat din afara ue, sunt sanse sa fie cu pret mai mic. nu doar in sua sunt preturile maimici ca la noi.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Passau, Germany
Macuser din: 20.06.09

Si in UE in unele tari poti cumpara mult mai ieftin decat in Romania. Eu cand mi-am luat MacBook Pro-ul in 2009 din Germania, am economisit aproape 300 € in comparatie cu preturile din Romania din acel moment. In Germania sunt des oferte promotionale la diferite magazine, unde/cand poti cumpara lucrurile mult mai ieftin.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Si la Flanco in Carrefour constanta era o oferta buna,cumparaii un iMac i5 de 5600 lei si primeai un voucher de 1000 lei valabil pentru orice produs, puteai sa-ți mai iei un macbook pro cu reducere de 1000 lei. Acest lucru iti permite sa-l vinzi mai ieftin apoi,nu? Sunt oferte la produse Apple si in alte tari cu siguranță.

Semnătură 

iMac G4 17” 1,25Ghz|2GB|500GB|10.4.11
13” Macbook Pro late 2011 i5 2,4Ghz|8GB|128GB SSD+500GB HDD|10.7.4
iPad 2 64GB
iPhone 3GS 16GB
iOMEGA 1TB USB 2.0
iOMEGA 1TB FW800

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
belasajgo - 08 Februarie 2012 06:59 PM

Si in UE in unele tari poti cumpara mult mai ieftin decat in Romania. Eu cand mi-am luat MacBook Pro-ul in 2009 din Germania, am economisit aproape 300 € in comparatie cu preturile din Romania din acel moment. In Germania sunt des oferte promotionale la diferite magazine, unde/cand poti cumpara lucrurile mult mai ieftin.

Si tu ai impresia ca cineva il cumpara de acolo il aduce si til vinde tie fara sa isi puna si el ceva. Ce frumos ar fi smile

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
Iphone 4 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.08.11

Garantez eu ca in Frantza nu gasesti nicaieri la preturile astea. Si chiar daca il iei din franta nu este obligatoriu sa ai tastatura azerty pentru ca poti sa iti cumperi si normala. Eu am cautat vre-o 3 luni pana sa imi cumpar unu anul trecut si pana la urma mi-am luat unu de pe apple.fr cel din descriere cu 1250. Este de 13”.

Semnătură 

Iphone 3G
MacBook Air 2011
Magic Mouse

1 din 2
1