Cum scrie in titlu. Jocuri pentru… mama.
A nu se intelege ‘mamici’, threadul asta nu este pentru tinerele sau viitoarele mamici care vor un high score la incalzitul lapticului. Este pentru mama, care a descoperit calculatorul la +40 ani.
Si inca ceva, jocuri pe cat posibil pentru platforma Windows.
Scurt istoric: ...ce am gasit si ce i-a placut a fost seria Bejeweled, placut, jucat mult. Zuma, la fel. World of Goo - jucat putin, speriat de ecranul negru. Monkey Island 2, dificultati cu limba engleza, aproape abandonat. Si aici mi s-au terminat ideile. Nu mai gasesc decat clone de Zuma si Bejeweled, asa ca am nevoie de inputul vostru. Ea ar juca ceva cu mistere, dar sau mai degraba doar daca dialogul ar fi pastrat la minim. Am invatat-o sa foloseasca Google translate pentru unde nu intuieste, dar e incetinitor si obositor.
Multumesc pentru ca ati citit, multumesc si mai mult daca imi lasati o idee - sau doua in raspunsuri.
Bună copilași, astazi facem inventarul si am nevoie de ajutor pentru a face o descoperire.
Am incercat Machinarium, voi afla cum a placut in ședinta de astazi, dar pana atunci vreau as fiu pregatit. Mi-am amintit din intamplare de Lemmings, sau jocurile Lemmings-like. Am cautat repede originalul Lemmings si Oh No! More Lemmings si niciunul nu pare a fi ce-mi amintesc. Avea o grafica parca mai buna, la o rezolutie mai mare, si tin minte ca puteai sa interactionezi cu obiecte, de exemplu actiunea de ‘stopper’ din Lemmings putea fi indeplinita aici plasand o placa de piatra in picioare pe traseul lor… Recunoaste cineva acest joc?!
Este un joc fain care ma jucam eu cu mama acum multi ani, nu mai stiu cum se cheama dar stiam ca esti intr-o pestera (nu e scarry) si gasesti oase de dinozaur si trebuie sa le strangi pe toate si dupaia sa faci scheletul
Cauta pe Google, poate il gasesti !