2 din 2
2
zoom de pe un filmulet avi
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
Soare - 06 Decembrie 2006 04:22 PM

Sa va zic cum sta treaba. Mi s-au furat azi noapte 2 ATV-uri din fata magazinului. Este o camera de supraveghere care a “vazut” microbuzul cu care au incarcat. Se vede la un moment dat si nr. de inmatriculare. Am pus si filmul in attach. S-ar putea vedea numarul la un zoom sau e chiar SF ?

Am dat filmul si celor de la politie insa ........

La unghiul de filmare chiar e SF sa afli numarul de inmatriculare…eu am lucrat la o firma care monta sisteme de supravheghere si stiu ce spun. tipii cu siguranta au stiut cum sa “intre” in cadrul respectiv cu masina astfel incat sa nu poata fi identificat numarul. vezi ca s-ar putea sa aiba un complice in firma ta (daca sistemul de supraveghere e instalat pe cladirea ta) care sa-i fi explicat soferului care este unghiul de filmare…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ce unghi…. ala era locul de trecere, poate doar daca venea pe traseul ciinelui, sa fi fost mai bine….

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

totusi benzinaria aia nu are si alte camere de supraveghere? eu stiu ca pe la alte benzinarii se pun minim 5-6 camere tocmai pentru a putea prinde masinile care alimenteaza din diverse unghiuri….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
dacuBurebista - 07 Decembrie 2006 12:14 PM

ce unghi…. ala era locul de trecere, poate doar daca venea pe traseul ciinelui, sa fi fost mai bine….

cu alte cuvinte, camera e postata super inteligent LOL

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

camera e bine postata, ca vede masinile din fata cand alimenteaza; ca doar de asta e pusa, sa-i prinda pe gusterii care fug fara sa plateasca.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 07 Decembrie 2006 01:41 PM

camera e bine postata, ca vede masinile din fata cand alimenteaza; ca doar de asta e pusa, sa-i prinda pe gusterii care fug fara sa plateasca.

asa e…insa ar trebui sa mai aiba si alte camere postate in alte parti..

Semnătură 

2 din 2
2

‹‹ Audion      site-uri cu mp3-uri ››