Ctrl+Click nu merge
mediaconvertor nu cred ca ai inteles problema… sys prefs in win ?
vezi cum te-am prins pe picior gresit?
sau sa te citez: “esti pe dinafara”, “total pe langa problema”, “habar nu ai despre ce vorbesti”, “dai cu presupusul”, etc. !
take it as a joke! m-a deranjat sa vad useri “cu vechime” de pe forum tratati cu asemenea expresii…
sfat prietenesc - intre macuseri: data viitoare nu mai arunca vorbe grele in stanga si in dreapta ca se intorc impotriva ta
Later Edit:
Buuun, deci merge click dreapta, shortcut Shift +F10 (damn… nu puteau sa gaseasca si ei alt shortcut?). Sau dupa ce am instalat Apple Mouse Utility, merge si Ctrl + click.
Am mai gasit si KeyTweak care te lasa sa mapezi Control-C cu Command-C, etc.
imi zice un amic, macuser: Nu stiu cat din asta ai vrut sa exprimi, dar se stie ca in comunicarea scrisa pana la 50% din mesajele electronice sunt percepute de recipient diferit decat ce a intentionat expeditorul (aveam un articol din American Journal of Psychology parca dar nu-l gasesc acum, ti-l pot trimite ca referinte cand dau de el).
am citit pe diagonala primul post si mi-a sarit in ochi de 2 ori cuvantul “macbook” ...in fine, orice explicatie e tardiva + ca am o inima mare si buna si nu vreau sa-ti rapesc cele “15 minutes of fame”
o sa-mi recitesc posturile sa vad de unde ma citezi deoarece nu-mi prea regasesc cuvintele de care amintesti. nu dau 2 bani pe vechimea unora si “am sa arunc cu vorbe grele” sau usoare catre oricine si oricand si cu argumentele de rigoare. daca voi gresi, imi voi pune cenusa in cap, imi voi asuma greseala.
don’t take it as a joke!
Kruger, J., Epley, N., Parker, J., & Ng, Z. (2005). Egocentrism over email: Can we communicate as well as we think? Journal of Personality and Social Psychology, 89, 925-936 abstractfull article
Cand e Ok sa citezi in public dintr-un mesaj privat? NICIODATA!
- If you are forwarding or re-posting a message you’ve received, do
not change the wording. If the message was a personal message to
you and you are re-posting to a group, you should ask permission
first. You may shorten the message and quote only relevant parts,
but be sure you give proper attribution.
Scuze din nou de offtopic, dar unii mai trebuie sa mai invete si bunele maniere, sa nu calci legea nu e destul.
Relaxati-va oameni buni. DORUTZ, sa stii ca daca ai instalat BootCamo 1.1.2 poti face rightclick tinand 2 degete pe trackpad si apoi click. Mie imi merge asa.
ok, se pare ca e instalata prima versiune de bootcamp, macbook a fost luat cam printre primele versiuni aduse in ro de fostii macgallery…. se poate schimba (upgrada) versiunea de bootcamp fara a face reinstall?? (eu nu cred ca e posibil, dar intreb, mai stii?)
ok, se pare ca e instalata prima versiune de bootcamp, macbook a fost luat cam printre primele versiuni aduse in ro de fostii macgallery…. se poate schimba (upgrada) versiunea de bootcamp fara a face reinstall?? (eu nu cred ca e posibil, dar intreb, mai stii?)
Ah, mi-a scăpat testul ăsta, am pus win pe două macmini intel, pînă acum n-avusei nici un macbook să văz și eu cum e cu clic-dreapta.
Fraților, bre, ce n-aiba vă certați din nimic? Sergiule, bine observași că uindăuzu’ ăsta îi alterează pe oamenii de bine.