Click dreapta in Windows
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Sincer nu stiu un’ sa pun aceasta intrebare… la Windows sau aici…

Am ales locul asta pentru ca e vorba de un portabil (MacBook Black) al unui coleg de munca.

Care e dom’le click dreapata pe trackpadu’ MacBookului? Cu ce combinatie de taste iese?

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ctrl+Click (ca pe mac)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

sau apesi cu 2 degete pe trackpad. nu inainte de a seta acest lucru in system preferences.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ctrl+Click nu merge smile
mediaconvertor nu cred ca ai inteles problema… sys prefs in win ? cool grin 
vezi cum te-am prins pe picior gresit? shock 
sau sa te citez: “esti pe dinafara”, “total pe langa problema”, “habar nu ai despre ce vorbesti”, “dai cu presupusul”, etc. !
take it as a joke! m-a deranjat sa vad useri “cu vechime” de pe forum tratati cu asemenea expresii…

sfat prietenesc - intre macuseri: data viitoare nu mai arunca vorbe grele in stanga si in dreapta ca se intorc impotriva ta red face

Later Edit:

Buuun, deci merge click dreapta, shortcut Shift +F10 smile (damn… nu puteau sa gaseasca si ei alt shortcut?). Sau dupa ce am instalat Apple Mouse Utility, merge si Ctrl + click.
Am mai gasit si KeyTweak care te lasa sa mapezi Control-C cu Command-C, etc.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

imi zice un amic, macuser: Nu stiu cat din asta ai vrut sa exprimi, dar se stie ca in comunicarea scrisa pana la 50% din mesajele electronice sunt percepute de recipient diferit decat ce a intentionat expeditorul (aveam un articol din American Journal of Psychology parca dar nu-l gasesc acum, ti-l pot trimite ca referinte cand dau de el).

am citit pe diagonala primul post si mi-a sarit in ochi de 2 ori cuvantul “macbook” ...in fine, orice explicatie e tardiva + ca am o inima mare si buna si nu vreau sa-ti rapesc cele “15 minutes of fame”
o sa-mi recitesc posturile sa vad de unde ma citezi deoarece nu-mi prea regasesc cuvintele de care amintesti. nu dau 2 bani pe vechimea unora si “am sa arunc cu vorbe grele” sau usoare catre oricine si oricand si cu argumentele de rigoare. daca voi gresi, imi voi pune cenusa in cap, imi voi asuma greseala.
don’t take it as a joke!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Kruger, J., Epley, N., Parker, J., & Ng, Z. (2005). Egocentrism over email: Can we communicate as well as we think? Journal of Personality and Social Psychology, 89, 925-936 abstract  full article

Cand e Ok sa citezi in public dintr-un mesaj privat? NICIODATA!

- If you are forwarding or re-posting a message you’ve received, do
    not change the wording.  If the message was a personal message to
    you and you are re-posting to a group, you should ask permission
    first.  You may shorten the message and quote only relevant parts,
    but be sure you give proper attribution.

Scuze din nou de offtopic, dar unii mai trebuie sa mai invete si bunele maniere, sa nu calci legea nu e destul.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asta a fost pentru mine sau pentru mediaconvertor? Nu de alta dar nu am avut discutii “in privat” cu nimeni smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Relaxati-va oameni buni. DORUTZ, sa stii ca daca ai instalat BootCamo 1.1.2 poti face rightclick tinand 2 degete pe trackpad si apoi click. Mie imi merge asa.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Windows-ul ăsta scoate tot ce e mai rău din oameni.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

asa e, mai multe click-uri si deja genereaza probleme..
eu le spun prietenilor ca nu ofer suport tehnic pt windows LOL

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ok, se pare ca e instalata prima versiune de bootcamp, macbook a fost luat cam printre primele versiuni aduse in ro de fostii macgallery…. se poate schimba (upgrada) versiunea de bootcamp fara a face reinstall?? (eu nu cred ca e posibil, dar intreb, mai stii?)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da se paote face upgrade. Vezi detalii la apple.com/bootcamp
Se face fara nici un reinstall. Apple e cool.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
D.O.R.U.T.Z. - 07 Decembrie 2006 01:29 PM

ok, se pare ca e instalata prima versiune de bootcamp, macbook a fost luat cam printre primele versiuni aduse in ro de fostii macgallery…. se poate schimba (upgrada) versiunea de bootcamp fara a face reinstall?? (eu nu cred ca e posibil, dar intreb, mai stii?)

Ah, mi-a scăpat testul ăsta, am pus win pe două macmini intel, pînă acum n-avusei nici un macbook să văz și eu cum e cu clic-dreapta.
Fraților, bre, ce n-aiba vă certați din nimic? Sergiule, bine observași că uindăuzu’ ăsta îi alterează pe oamenii de bine.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cine se cearta? smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nimeni. smile

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
nevrozel - 08 Decembrie 2006 09:34 AM

Nimeni. smile

A! Ochiu’ asta vanat?!? Am cazut pe scari…  oh oh

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7