DeusEx pe Macintosh?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 09.02.12

Sunt un mare fan al seriei DeusEx (mai putin Invisible War) si ma gandesc la faptul ca poate mai sunt si alti pasionati care sa aiba cunostinte despre cum as putea rula pe Macintosh (PowerPC G4/1.5GHz) DeusEx 1.
Am discul original cumparat dar este varianta PC.

a) Exista vre-un wrapper pentru Mac OS X Leopard ?
b) De asemenea, exista vreo posibilitate de a juca nativ DeusEx Human Revolution pe MacBook Pro bazat pe un Intel Core i7 ?

Multumesc,
ALEKS

Semnătură 

MacBook Pro [2.2GHz quad core i7, 8Gb RAM, SSD 256Gb, 17”]
PowerBook G4 [1.5GHz, 1.5Gb RAM, HDD 80Gb, 17”]
Mac mini G4 [1.42GHz, 1Gb RAM, HDD 40Gb, server]
20” Apple Cinema Display

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Pe un G4 este imposibil sa joci jocul datorita arhitecturii procesorului care nu permite rularea Windows-ului (decat emulat, dar iese din schema pentru jucat jocuri). Pe un MBP poti intala Windows prin BootCamp si sa rulezi orice joc nativ.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 09.02.12

Pe G4 ma gandeam strict la un wrapper care sa poata executa instructiunile jocului, avand fisierele lui de date (muzicile, nivelele, etc).
Imi este imposibil sa cred ca nu exista un port pentru Mac OS X pentru DeusEx 1. Pentru OS 9 Classic este sigur dar nu doresc sa instalez Classic.

Referitor la i7, intr-adevar prin BootCamp se poate instala Windows pentru jocuri. Eu ma intrebam daca este posibil a fi jucat nativ, in Mac OS X Lion cu vre-un program gen “crossover” pana va scoate EIDOS versiunea pentru Mac.

ALEKS

Semnătură 

MacBook Pro [2.2GHz quad core i7, 8Gb RAM, SSD 256Gb, 17”]
PowerBook G4 [1.5GHz, 1.5Gb RAM, HDD 80Gb, 17”]
Mac mini G4 [1.42GHz, 1Gb RAM, HDD 40Gb, server]
20” Apple Cinema Display

‹‹ Jocuri pentru: mama!      salut ››