tastaturi pentru Final Cut Pro, placi de captura BlackMagic Decklink si Aja Video Kona, solutii de stocare interne pentru G5 (controller SATA cu 4 canale PCI-X sau PCIe si dispozitiv de prindere pentru 3 discuri SATA). din stoc sau la comanda.
n-am sa postez preturile la tot ce am.spune-mi ce anume vrei: kona 895-2895 euro, decklink 600-2800 dolari, g5 jive 90 euro, 4 channel sata controller 175 euro (pci-x sau pcie)
Jucării Am avut si 2 Indigo2-uri din care unul avea placă Galileo (2 intrări AV + CCIR601 si o ieșire AV cu hardware keying si chroma & alte efecte) dar le-am măritat.
KONA-LHE-00 HD/SD 10-bit Digital and 12-bit Analog PCIe Card, 1398 euro + TVA
KL-Box-LH Optional 1RU External Breakout Box for KONA/XENA LH, KONA/XENA LHe, and KONA/XENA LSe, 249 euro + TVA
KLBOXLH-CBL-5M Optional 5 Meter Breakout Cable for KL-Box-LH, 225 euro + TVA
livrare in 10 zile.
n-am mai adus ca iese scump la transport daca nu este cerere suficienta pe piata
dar cum intentionez sa aduc o cantitate mai mare de tastaturi avid, pot sa includ si fcp sau eventual doar set de taste.
de vazut http://www.logickeyboard.com (alege o tara din ue sa vezi preturi orientative, eu pot selecta romania din sectiunea reselleri, nu inteleg de ce nu au pus-o si la end-useri).