CRT-ul meu de 19” a dat ortul popii iar acum folosesc un CRT de 17” care a fost super-bun cand era el tanar acum vre-o 10 ani dar acuma e cețos ca o dimineață de noiembrie. Așa că dacă tot le schimb, îmi iau LCD ca să fac loc pe birou.
Caut sa-mi iau un LCD care sa aiba urmatoarele caracteristici:
- Rezoluție minimă 1600xCeva (prefer aspect 4:3 dar merge și 16:10)
- Minim 2 intrări din care una să fie DVI și alta VGA sau BNC care să suporte Sync-On-Green (deci toate monitoarele Apple pică din prima)
- Culoare 8 bit/canal - nu vreau ceva care să se vadă mai prost decât CRT-ul pe care îl înlocuiesc.
Are cineva să îmi recomande ceva ? Bugetul e mare dar nu e nelimitat. Sa nu fie mult peste 1500 LEI. Preferabil sub.
incearca pcmadd.com - au niste dell-uri noi, in cutie originala, din stocuri ramase, de 20” cu 1680/1050 rezolutie, 24 bits (8 per culoare), stie de citez “Digital video standard : Digital Visual Interface (DVI) , Analog video : signal RGB, S-Video, Composite video”... am luat pt dep. proiectare si pare ok. Pretul: 380 + TVA
tot acolo ar mai fii si DELL 24” superb, exceptional, dar depaseste bugetul
Iti recomand iiyama. Poti lua la 15-16mil un model care sa iti satisfaca cererile. Sunt si unele in clasa Profi dar iti depasesc bugetul. Importator direct iiyama sunt Maguay sistems. Gasesti tu referinte pe net ca esti baiat istet
Sergiule ... vezi ca sunt modele iiyama si fara dithering. Un pic mai scumpicele ... dar merita. Daca nu ... mai produ si tu niste lei si ia-ti un Apple
iaru: HP-ul de 20” are un pret f.bun dar din pacate e are 6bit/canal deci se vede mai prost decat un CRT :( Cel de 24” insa e chiar mai ieftin decat DELL-ul de 24” ... da tot prea scump.
Kata4: mersi dar monitoarele Apple avand o singura intrare DVI imi sunt complet si total nefolositoare. si iiyama-urile care au 8bit/canal depasesc bugetul cu MULT
iaru: HP-ul de 20” are un pret f.bun dar din pacate e are 6bit/canal deci se vede mai prost decat un CRT :( Cel de 24” insa e chiar mai ieftin decat DELL-ul de 24” ... da tot prea scump.
Kata4: mersi dar monitoarele Apple avand o singura intrare DVI imi sunt complet si total nefolositoare. si iiyama-urile care au 8bit/canal depasesc bugetul cu MULT
Daca tot vorbiti de xbit/canal (nu prea stiu eu ce inseamna asta) imi puteti spune ce fel de display am eu la MacBook Pro Core2Duo? Din punctul asta de vedere ma refer.
Ca nu prea gasesc detalii tehnice la Apple; din ce am aflat are luminozitate 300cd/m (nu stiu daca asa se scrie formula exact). Detalii despre contrast nu am gasit.
Pana la urma am luat Dell-ul de 24” de la PCMADD. Sunt sărac dar sunt fericit Și sunt chiar și nebun dacă e să mă iau după comentariile facute de familie când au auzit cât am dat pe el
Este MARE.
Pana la urma am luat Dell-ul de 24” de la PCMADD. Sunt sărac dar sunt fericit Și sunt chiar și nebun dacă e să mă iau după comentariile facute de familie când au auzit cât am dat pe el
Este MARE.
You lucky bastard!
In timp ce il examinai tu ieri ( undeva intre 4-5 PM, nu?) eu tocmai vorbeam la telefon cu salesu’ de la PCMadd sa mi-l retina, ca vin azi sa-l iau
Felicitari, na si de la mine!
Si sa-l aduci la urmatoarea intalnire MacUser sa vad ce-am pierdut!
BTW, cum sunt alea de 20’?
Si sa-l aduci la urmatoarea intalnire MacUser sa vad ce-am pierdut!
BTW, cum sunt alea de 20’?
Am facut febră musculară cărându-l. Nu-l mai scot din casă
Alea de 20” sunt mai mici Si nu au intrare Component Video si nici cititor de carduri. USB-urile sunt in partea dreapta (la 24” sunt in stanga)