Partitie nevazuta de Mac OS ...help !!!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Constanta
Macuser din: 16.03.11

Am si eu o problema in Mac OS… sistemul merge foarte bine ..programe, setari ..tot in regula numai ca am pus cu bootcamp Win7 (il folosesc la niste aplicati si e indispensabil momentan) si el merge foarte binem fara probleme numai ca problema este ca in Mac OS si anume nu-mi vede partitia de Win 7. Specific ca din Win este vazuta partitia de Mac…
Daca ma poate ajuta cineva care a mai avut aceasta problema ...sau ...
Multumesc anticipat !!!

Semnătură 

Linux is for Netwoking, Mac is for Working, Windows is for ...Solitaire…:)
MacBook Pro, 13”, mid 2010, core2duo 2,4, 8GRam
iPhone 3gs 16gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ai instalat cu bootcamp?
ai citit instrucțiunile despre cum trebuie formatată partiția?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 14.12.09

O vezi în Disk Utility? Dacă da, încearcă să îi dai mount de acolo, eventual și verify/repair, poate la tine merge așa, la mine nu a vrut.

Am avut și eu problema asta cam jumătate de an, după upgrade la Lion. Înainte îmi mergea, monta partiția de Windows la boot. Pusesem mâna și pe un Paragon NTFS free ca să văd și stick-uri sau hard-uri externe formatate NTFS. Apoi a venit Lion și după upgrade nu a mai mers nici montare de Windows, nici stick-uri sau hard-uri. Din Windows vedeam ok partiția de Mac, ca și tine. Am încercat orice din Disk Utility, am mai pus și MacFuse (deși proiectul nu mai e activ), nu vroia să monteze nimic.

Fix aseară m-am dus la Paragon pe site și am pus trial de la ultima versiune NTFS. Windows-ul l-a văzut instant, însă stick-ul nu, și nici hardul extern. Dar le-am dat din nou repair din Disk Utility și de data asta a văzut niște erori, le-a corectat și merg și ele strună ca pe vremea Snow Leopard, le montează automat când le bag în USB. Din nou fericit grin

Semnătură 

iMac “Core 2 Duo” 3.06 21.5-Inch (Late 2009)
iPhone 4S 16G

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
dacuBurebista - 18 Februarie 2012 08:03 AM

ai instalat cu bootcamp?
ai citit instrucțiunile despre cum trebuie formatată partiția?

Sincer sa fiu nu le-am mai citit de mult ...dar stiam cum se face (am mai instalat de cateva ori) ..nu stiu unde sa fi omis ceva…Wind-ul ca si sistem de operare functioneza f bine ...singura problema este ca nu vad partitia in Mac OS Snow Leopard. Dacaai vreo idee de unde poate fi ...sau ...ms mult

Semnătură 

iPhone 3gs 16gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Moshu - 18 Februarie 2012 09:26 AM

O vezi în Disk Utility? Dacă da, încearcă să îi dai mount de acolo, eventual și verify/repair, poate la tine merge așa, la mine nu a vrut.

Am avut și eu problema asta cam jumătate de an, după upgrade la Lion. Înainte îmi mergea, monta partiția de Windows la boot. Pusesem mâna și pe un Paragon NTFS free ca să văd și stick-uri sau hard-uri externe formatate NTFS. Apoi a venit Lion și după upgrade nu a mai mers nici montare de Windows, nici stick-uri sau hard-uri. Din Windows vedeam ok partiția de Mac, ca și tine. Am încercat orice din Disk Utility, am mai pus și MacFuse (deși proiectul nu mai e activ), nu vroia să monteze nimic.

Fix aseară m-am dus la Paragon pe site și am pus trial de la ultima versiune NTFS. Windows-ul l-a văzut instant, însă stick-ul nu, și nici hardul extern. Dar le-am dat din nou repair din Disk Utility și de data asta a văzut niște erori, le-a corectat și merg și ele strună ca pe vremea Snow Leopard, le montează automat când le bag în USB. Din nou fericit grin

Doar ce am incercat din Disk Utility ...nu merge nimic facut de acolo. Am si eu Paragon ...o sa incerc acum sa ii mai fac un update si aluia ...chiar am uitat de el ...ciudat este insa ca dau la info din Disk Utility si imi arata ca partitia de Wind este in formatul MS-DOS(FAT) ..ciudat cand stiu ca se formateaza NTFS din Wind…
  Ms de sugestie ...poate merge dupa update la Paragon…daca are ...am o versiune mai veche ce-i drept

Semnătură 

iPhone 3gs 16gb