Apple Wired Keyboard & Windows 7
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Dupa 2 ani de lupte cu teroristi din toata lumea si villans din tot universul, am hotarat sa pun la vanzare Saitek Cyborgul meu, si sa-mi iau o tastatura de inginer asa ca mine, un Apple Wired Keyboard. Dar cum o voi folosi pe desktopul meu care tine un Windows 7, nu stiu daca o sa am probleme cu ea sau nu. Pe situl Apple zice OSX, nu pomeneste nimic de Windows. A folosit cineva? As putea intampina probleme?

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Nu o sa ai probleme cu ea. Functioneaza perfect numai ca tasta “Command” are rolul tastei “Windows” cand esti in windows smile.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Si option => Alt si control => Ctrl nu? In rest nu am nevoie de alte drivere ma gandesc, ca o vede direct.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Pe tasta option scrie si alt smile. Nu ai nevoie de nici un driver.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Stiu stiu, dar nu stiam daca Win le interpreteaza la fel. Mersi de lamuriri smile

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6