Salut. Am dat search dar nu am gasit decat topic legat de player. Exista vreun blu ray writer extern compatibil cu mac-ul? Ma tenteaza un LG BluRay Disk Re-writer BE12LU38 dar pe youtube am gasit review cu referire la functionalitatea pe mac a acestui writer extern dar cu alt cod - Model BE06LU10 iar pe modelul gasit de mine este trecut in specificatii doar Windows compatible. Nu ma intereseaza softul pentru ca detin Toast Titanium dar sa fiu sigur ca merge. Poate mai e cineva care inregistreaza evenimente pe mac si foloseste un writer extern blu ray si poate sa imi dea un sfat. Ms frumos!!
Preturile vor scadea pentru unitati cit si pentru media,insa daca Apple nu face suport pentru Blu Ray ma gindesc serios sa vind Mac-ul si sa trec pe PC(la ce bani pot inca lua pe el)care il bate la performante si e la zi cu orice aplicatie si puport.Piata se schimba si sunt din ce in ce mai multi clienti care se indreapta spre Blu Ray iara eu nu pot astepta dupa o platforma inchistata in cine stie ce cutume de-ale nu stiu carui mare ‘Guru’!
Ca sa nu incep un topic nou, are cineva experiente placute cu un drive Blu-Ray extern? Vreau doar sa citeasca BD, ca sa le RIP-ui pentru iPad. Discuri cumparate cinstit de catre mine… Am gasit Asus SBC-06D1S-U (http://m.price.ro/index.php?action=product_prices&prod_id=297374) despre care unii afirma ca ar merge pe Lion. Prefer insa o parere competenta de pe-aici, pe Amazon scriu multi tampiti (si trolli). Sau, daca aveti vreo alta recomandare, necesitatile mele ar fi sa:
- citeasca BD
- scrie DVD (nu mai merge nici un Superdrive ca lumea)
- aiba interfata USB
- sa mearga pe 10.5, 10.6 SAU 10.7, avem de toate
- sa fie eftin. Nu dau 1000 de ron amboulea, prefer sa-mi iau filme de banii astia. Sau sa-i beau.
Eu folosesc cu succes un Samsung SE-406AB/RSBD. External BD-ROM/DVD Writer. A costat vreo 250 RON, ceva de genul. Pe USB, merge chiar si la TV, pe USB, ca si cum ar fi un stick…