Care dintre maușii etichetați drept „wireless” sînt BT „pe bune” (sigur, afară de Mighty Mouse). Oferta e foarte mare, toți maușii ăștia au un stick anexat, pe unele scrie și compatibil mac, dar (mai) nici unul nu are sigla specifică BT pe ambalaj. Ce protocol folosesc dacă nu sînt BT?
Daca nu scrie mare pe cutie Bluetooth, atunci sigur sunt radio. Nu e de protocol, e de frecventa undei radio. In principiu orice e fara fire e unda electromagnetica: bluetooth e lungime de unda mica, GSM e la frecventa 900MHZ sau alta, WiFi la 2,4 GHz etc.
Sunt putini mausi BT pe piata. Eu nu mi-am permis sa pierd un port USB si sa infig stickul radio asa ca am mers cu Apple.
Eu mi-am luat un maus Bluetooth Trust, acum ceva timp. Zace in sertar, ca merge ca porcu’: latenta mare, imprecizie… bani aruncati.
Acum am un Logitech radio; da, pierd un USB, dar merge (si arata) bine.
Eu mi-am luat un maus Bluetooth Trust, acum ceva timp. Zace in sertar, ca merge ca porcu’: latenta mare, imprecizie… bani aruncati.
Acum am un Logitech radio; da, pierd un USB, dar merge (si arata) bine.
Cînd spui Logitech spui cel mai bun maus. Sînt încîntat de un Logitech mini-mouse pt PB (56 RON). Față de precedentul MM… Acuma, că din 2-3 mufe usb ocup una, nu-i bai, că oricum una stă goală mereu. Deci sugestia ar fi un Logitech cu stick. Înțeleg faptul că are un driver de MAC OS (parcă și scrie pe unele cutii).
Da’ Logitech n-are și mauși cu dinte albastru „pe bune”? Ce, n-au aflat de asta?
MM bt iese din discuție pînă cînd Apple va găsi o soluție să-l desfac ușor pt curățat.
Chestia e ca eu am si telefon cordless si Logitech radio. Niciodata nu am bagat de seama vreo interferenta. Si stau relativ aproape unii de altii (putin peste 1 m).
Chestia e ca eu am si telefon cordless si Logitech radio. Niciodata nu am bagat de seama vreo interferenta. Si stau relativ aproape unii de altii (putin peste 1 m).
Oricum ar fi, fiind deja Logitech user, cred că tot spre ceva Logitech mă voi îndrepta (este pt consoartă, o surprizică de Crăciun sau cam așa ceva). Repet, MM iese din vorbe…