1 din 3
1
maus bluetooth
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Care dintre maușii etichetați drept „wireless” sînt BT „pe bune” (sigur, afară de Mighty Mouse). Oferta e foarte mare, toți maușii ăștia au un stick anexat, pe unele scrie și compatibil mac, dar (mai) nici unul nu are sigla specifică BT pe ambalaj. Ce protocol folosesc dacă nu sînt BT?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Daca nu scrie mare pe cutie Bluetooth, atunci sigur sunt radio. Nu e de protocol, e de frecventa undei radio. In principiu orice e fara fire e unda electromagnetica: bluetooth e lungime de unda mica, GSM e la frecventa 900MHZ sau alta, WiFi la 2,4 GHz etc.

Sunt putini mausi BT pe piata. Eu nu mi-am permis sa pierd un port USB si sa infig stickul radio asa ca am mers cu Apple.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu mi-am luat un maus Bluetooth Trust, acum ceva timp. Zace in sertar, ca merge ca porcu’: latenta mare, imprecizie… bani aruncati.
Acum am un Logitech radio; da, pierd un USB, dar merge (si arata) bine.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Astea Apple merg perfect.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Astea care nu sunt bluetooth au un protocol proprietar serial emis peste o frecventa de telecomenzi de masinute de jucarie si telefoane cordless.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Asa ca daca e vreun plod prin preajma cu super masinuta teleghidata primita de la Mos Nicolae sa vedeti atunci bataie de cap… smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 07 Decembrie 2006 10:04 AM

Eu mi-am luat un maus Bluetooth Trust, acum ceva timp. Zace in sertar, ca merge ca porcu’: latenta mare, imprecizie… bani aruncati.
Acum am un Logitech radio; da, pierd un USB, dar merge (si arata) bine.

Cînd spui Logitech spui cel mai bun maus. Sînt încîntat de un Logitech mini-mouse pt PB (56 RON). Față de precedentul MM… Acuma, că din 2-3 mufe usb ocup una, nu-i bai, că oricum una stă goală mereu. Deci sugestia ar fi un Logitech cu stick. Înțeleg faptul că are un driver de MAC OS (parcă și scrie pe unele cutii).
Da’ Logitech n-are și mauși cu dinte albastru „pe bune”? Ce, n-au aflat de asta?
MM bt iese din discuție pînă cînd Apple va găsi o soluție să-l desfac ușor pt curățat.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 07 Decembrie 2006 10:20 AM

Astea care nu sunt bluetooth au un protocol proprietar serial emis peste o frecventa de telecomenzi de masinute de jucarie si telefoane cordless.

Deci, dacă iau o mașinuță teleghidată pot folosi cutiuța aia pe post de maus?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Poti folosi cutia pe post de bruiaj smile Simulator de sofer beat pt masinuta teleghidata.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 08 Decembrie 2006 09:55 AM

Poti folosi cutia pe post de bruiaj smile Simulator de sofer beat pt masinuta teleghidata.

Idealul meu în viață e mașinuța bruiată

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Chestia e ca eu am si telefon cordless si Logitech radio. Niciodata nu am bagat de seama vreo interferenta. Si stau relativ aproape unii de altii (putin peste 1 m).

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 08 Decembrie 2006 11:01 PM

Chestia e ca eu am si telefon cordless si Logitech radio. Niciodata nu am bagat de seama vreo interferenta. Si stau relativ aproape unii de altii (putin peste 1 m).

Oricum ar fi, fiind deja Logitech user, cred că tot spre ceva Logitech mă voi îndrepta (este pt consoartă, o surprizică de Crăciun sau cam așa ceva). Repet, MM iese din vorbe…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 25.07.06

Am vazut si logitech bluetooth , intr-un magazin divra/best ar trebui sa-l aiba.

Semnătură 

If memory serves, Goldblum used a Mac raspberry

So, it’s safe to conclude the only Mac virus that ever existed saved the world from an alien invasion. wink

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.12.06

eu am luat un logitech v270 si a mers perfect din prima. avind in vedere ca e mic si nici nu am dat o avere pe el il recomand pentru portabile

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member

Recomand logitech mx revolution, chiar daca nu e bluetooth este cu mult peste tot ce am avut pînă acum de la logitech ! Este grozav pentru un cadou de Craciun !!!!!
http://www.logitech.com/index.cfm/products/upp/details/US/EN,crid=2676,contentid=12134&ad=revolution_mxupp

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Dom’le, e pentro o fata! Baietii au alte vise ergonomice si utilitate decit fetele! Nu uitati acest amanunt!

1 din 3
1