3 din 3
3
maus bluetooth
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

Eu de 3 ani folosesc mouse Apple într-un buton pe usb și nu prea am de gînd să-l schimb… grin

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05
Cattus Thraex - 22 Ianuarie 2007 07:49 AM
nevrozel - 22 Ianuarie 2007 06:58 AM

Deocamdata totul decurge ok. Cine stie, poate a fost la inceput ceva aiurea si acum s-a “asezat”.

Mda, te rog să confirmi/infirmi următoarele:
- ai folosit inițial Mighty Mouse, pt care ai făcut unele setări specifice din sys prefs/mouse and keyboard
- ai lăsat așa setările pt MM și ai trecut la Logitech, după care ai instalat LCC
- la scurt timp, dar ODATĂ numai ai avut acel crash
- ulterior a mers OK

Da, cam asa s-a intamplat. Nu reuseam sa fac sa mearga scrollul bine la Logitech in Safari. Am zis ca are mausul o problema. Pana la urma nu stiu cum am facut, cert e ca mi-a iesit dintr-o combinatie de preferinte din SysPref si din LCC.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mare porcarie LCC asta. Iar am avut aceeasi eroare fatala. Pana la urma l-am dezinstalat si am pus SteerMouse. Mult mai bun. Sa vad daca imi mai face vreo problema acum.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 11.10.05

Eu nu mai am nici o problema dupa update. Ai facut setarile in functie de programele pe care le folosesti sau ai ales sa faci o singura setare globala ?

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am fost o singura setare globala. Sigur este de la el, mai ales ca in reportul de eroare imi spune ceva de “pointer frame”. Nu stiu eu exact ce este dar pointer ramane pointer. smile
Singura problema cu SteerMouse este ca nu reusesc sa programez butonul de search; in rest am reusit cu toate. Mai incerc.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
nevrozel - 24 Ianuarie 2007 10:41 PM

Am fost o singura setare globala. Sigur este de la el, mai ales ca in reportul de eroare imi spune ceva de “pointer frame”. Nu stiu eu exact ce este dar pointer ramane pointer. smile
Singura problema cu SteerMouse este ca nu reusesc sa programez butonul de search; in rest am reusit cu toate. Mai incerc.

Frame-pointer-ul nu este pointer-ul tau de soarece ci se refera la stiva de executie din kernel. Practic, ce se intampla acolo este ca un apel de functie de sistem intoarce o adresa de memorie in balarii. Ce e mai nasol e ca toata tarasenia se intampla intr-un modul din kernel (adica bucata de cod executata cu privilegii supreme). Daca ceva similar s-ar fi intamplat intr-un program simplu ca sa zicem, Safari… sau Mail… programul respectiv ar fi crapat dar sistemul tau ar fi ramas in picioare.

Shite happens.. Schimba programul. Fa un bug-report la bizonii care au facut programu’, zi-le ca suge pietre cubice, si ca de aia te-ai dus si ai cumparat un mouse microsoft. smile
Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am facut report. Am schimbat si programul. Acum sa vedem cum merge.

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

avand conectat un mouse bluetooth la calculator, mai poti sa te legi si cu telefonul pe bluetooth in acelasi timp? se folosesc canale diferite ?

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
silvestro2in1@yahoo.com - 17 Februarie 2007 02:51 AM

avand conectat un mouse bluetooth la calculator, mai poti sa te legi si cu telefonul pe bluetooth in acelasi timp? se folosesc canale diferite ?[/quote

Bineînțeles, poți avea și mouse și tastatură bt și celular bt și căști bt și…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

avand conectat un mouse bluetooth la calculator, mai poti sa te legi si cu telefonul pe bluetooth in acelasi timp? se folosesc canale diferite ?

Poti insa nu prea merge. Se cam interfereaza. Merge mai greu. Ceva se intampla.

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
nevrozel - 17 Februarie 2007 07:02 AM

Nu ar trebui să fie așa, dar - e drept - nu am testat cu mai mult de 2 periferice bt simultan.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
nevrozel - 17 Februarie 2007 07:02 AM

LLLLLLOOOOOOLLLLL. La mine stau PERMANENT 2 mausi MM Wireless imperecheati cu 2 macuri plus un SE pe bluetoth cu BluePhoneElite 2 (beta). Nu rareori mai sta pe BT inca un Motorola V3. NICIODATA n-am observat vreo interferenta sau o functionare suboptimala.

Uite, poate facem un experiment comun pe 22 si dam toti drumul la telefoane si BT pe macuri.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu stiu, la mine mai erau interferente intre un MM si SE M600i. Pe 22 faceti voi, ca eu mi-am luat talpasita.

3 din 3
3