2 din 2
2
iMessage pt iPod Touch
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Ca orice serviciu Apple, iti trebuie Apple ID. Asa se face sincronizarea intre iOS si Mountain Lion.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.11.08

Pentru sincronizare cu Mountain Lion da, dar exclusiv pentru a trimite/primi iMessages nu iti trebuie neaparat ID. Prietena mea si-a luat recent un 4S si foloseste serviciul fara asa ceva.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member

si cum foloseste telefonul? Ca eu stiam ca nu poti folosi un iDevice fara Apple ID. Si pe iPod merge doar cu Apple ID http://osxdaily.com/2011/10/18/set-up-imessage-on-iphone-ipad-ipod-touch-with-ios-5/

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

De pe iPod, iPad sau Mac nu merge fara Apple ID pentru ca nu exista un numar de telefon prin care sa te identifici, dar pe iPhone n-ai problema asta.

Am preferat sa nu-i fac cont de iCloud sau Apple ID ca sa-i pot instala gratuit gramada mea de aplicatii cumparate in ultimii 4 ani si care inca valoreza multe sute de euro. Dar atentie - nu m-am logat in iCloud de pe telefonul ei (din motive evidente!), iar iMessage a mers si inainte sa ma loghez cu Apple ID-ul in App Store.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 26.03.10

pentru iMessages Apple asociaza numarul de telefon din SIM cu serviciul lor. taxarea pentru asociere se face prin operatorul de telefonie mobila. ma indoiesc ca Apple ID-ul e amestecat si el pe-acolo! smile

Semnătură 

 iPhone 5 16GB black, iOS 7 beta 5
 MacBook Pro 15” Unibody, Late 2011 2,4 Ghz Intel Core i7, 8GB RAM, 128GB SSD, Radeon 6770 1GB, HiRes Display, OS X 10.8.3
 Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
AppleGenius - 12 Martie 2012 12:54 PM

De pe iPod, iPad sau Mac nu merge fara Apple ID pentru ca nu exista un numar de telefon prin care sa te identifici, dar pe iPhone n-ai problema asta.

Am preferat sa nu-i fac cont de iCloud sau Apple ID ca sa-i pot instala gratuit gramada mea de aplicatii cumparate in ultimii 4 ani si care inca valoreza multe sute de euro. Dar atentie - nu m-am logat in iCloud de pe telefonul ei (din motive evidente!), iar iMessage a mers si inainte sa ma loghez cu Apple ID-ul in App Store.

Nu stiam, mersi de hint!

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

2 din 2
2