Acum il downloadez de pe net.Intrebarea mea este pt.cei care l-au folosit sau il folosesc:oare chiar are rost sa il instalez?Daca nu as simti ca imi ingreuneaza sistemul ar fi ok.Multumesc.
N-are absolut nici o utilitate. Tot ce îți oferă Norton poți rezolva cu utilitare gratuite sau deja incluse în OSX, și cu puțină muncă. Subliniez partea cu “puțină muncă”
Vezi ca sunt o gramada de rapoarte pe net cum ca Norton pt Mac e un jeg, consuma resurse aiurea, ba chiar strica in loc sa repare. Si eu l-am avut acum vreo 2 ani, dar am renuntat rapid la el. Daca vrei neaparat, joaca-te putin cu el, dar nu te baza pe el. Si mai vezi ca e dificil de dezinstalat (cel putin varianta pe care am avut-o eu).
Din punctul meu de vedere, Norton traieste din faima pe care a avut-o Norton Commander. Dupa ce l-a cumparat Symantecul mare branza n-a mai ramas. Vezi si gaurile de securitate din suita pt windows!
Si eu eram bine indoctrinat cu Norton Utilities de pe PC, dar m-am documentat inainte sa ma apuc sa instalez. Am citit numai reviews negative si experiente neplacute si mi-a trecut repede. Oricum daca te mananca rau sa-l incerci poti sa o faci pe un sistem de siguranta (HDD extern sau alte) sau macar fa un backup inainte cu SuperDuper sa nu plangi mai apoi…
Pentru conexiunile out am Little Snitch,pt.in am firewall-ul setat pe on,mai am MacScan pt.spyware&trojan;.Cred ca este suficient nu mai instalez nimic.Mai este cazul sa mai instalez si Norton?Cred ca renunt,ai dreptate.Voi ce masuri de securitate aveti?
Eu mai folosesc si MacScan,un program care scaneaza Mac-ul pentru a descoperi potentiali trojan horses,spyware,keyloggers&remote; administration,dar pana acum nu a descoperit nici macar o amprenta ceva:)