Norton Internet Security 3.0
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Acum il downloadez de pe net.Intrebarea mea este pt.cei care l-au folosit sau il folosesc:oare chiar are rost sa il instalez?Daca nu as simti ca imi ingreuneaza sistemul ar fi ok.Multumesc.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

N-are absolut nici o utilitate. Tot ce îți oferă Norton poți rezolva cu utilitare gratuite sau deja incluse în OSX, și cu puțină muncă. Subliniez partea cu “puțină muncă” smile

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Dar ce imi ofera vreau sa aflu eu.Multumesc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

http://www.symantec.com/home_homeoffice/products/internet_security/nis30mac/index.html

* Norton AntiVirus™
  * Norton Personal Firewall™
  * Norton™ Privacy Control
  * Norton™ Parental Control
  * iClean™ by Aladdin Systems™

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Vezi ca sunt o gramada de rapoarte pe net cum ca Norton pt Mac e un jeg, consuma resurse aiurea, ba chiar strica in loc sa repare. Si eu l-am avut acum vreo 2 ani, dar am renuntat rapid la el. Daca vrei neaparat, joaca-te putin cu el, dar nu te baza pe el. Si mai vezi ca e dificil de dezinstalat (cel putin varianta pe care am avut-o eu).
Din punctul meu de vedere, Norton traieste din faima pe care a avut-o Norton Commander. Dupa ce l-a cumparat Symantecul mare branza n-a mai ramas. Vezi si gaurile de securitate din suita pt windows!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Si eu eram bine indoctrinat cu Norton Utilities de pe PC, dar m-am documentat inainte sa ma apuc sa instalez. Am citit numai reviews negative si experiente neplacute si mi-a trecut repede. Oricum daca te mananca rau sa-l incerci poti sa o faci pe un sistem de siguranta (HDD extern sau alte) sau macar fa un backup inainte cu SuperDuper sa nu plangi mai apoi…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Pentru conexiunile out am Little Snitch,pt.in am firewall-ul setat pe on,mai am MacScan pt.spyware&trojan;.Cred ca este suficient nu mai instalez nimic.Mai este cazul sa mai instalez si Norton?Cred ca renunt,ai dreptate.Voi ce masuri de securitate aveti?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
gothy - 01 Decembrie 2005 06:39 PM

Voi ce masuri de securitate aveti?

OS-ul!!  LOL
Firewall-ul de pe el. Firewall pe gateway la munca si cred ca si Airpotul Express (de acasa) are si el ceva securitate…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
gothy - 01 Decembrie 2005 06:39 PM

Voi ce masuri de securitate aveti?

Little Snich, firewallul din OS si cel din router. Virusi nu sunt, asa ca asta e suficient.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
altero - 01 Decembrie 2005 07:03 PM

Little Snich, firewallul din OS si cel din router. Virusi nu sunt, asa ca asta e suficient.

SI eu la fel, cu mentiunea ca totusi doua firewall-uri pot crea mai multe probleme decat bine. Eu am dezactivat de cateva zile fw-ul routerului.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Eu mai folosesc si MacScan,un program care scaneaza Mac-ul pentru a descoperi potentiali trojan horses,spyware,keyloggers&remote; administration,dar pana acum nu a descoperit nici macar o amprenta ceva:)

Semnătură