Mutat datele pe alt mac
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Zilele trecute am avut o problema cu iphoneul, nu mai mergea sa sun sau sa trimit/primesc mesaje. Daca sunam, suna, dar eu nu auzeam nimic, apoi dadeam End call si ramanea in starea aia de “Ending call…..” pana dadeam restart. Era intr-o seara cand cineva m-a sunat si eu n-am primit nimic, apoi peste noapte bateria a murit, dimineata am vazut missed calls care pareau din acea dimineata nu de seara trecuta, si apoi am vazut problema adevarata, s-a busit singur ca prostu.

Acum, pentru ca tot am un mac nou m-am gandit sa-l sincronizez cu el, am facut backup cu ambele macuri dar l-am setat as new phone. Problema este ca nu vrea sa-mi sincronizeze contactele, desi le am pe toate in Address book, apoi ca nu stiu cum as putea sa pun sms-urile si setarile aplicatiilor sa se sincronizeze si ele. De muzica si poze ma pot lipsi.

Ceva idei?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Dacă nu-i dai de cap cu sincronizatul contactelor prin iTunes se poate și altfel.
În ce privește sms-urile mă gândesc la Backup Extractor. Măcar le ai în clar pe Mac.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.02.09

da aifonu, aifonu cum s-a rezolvat? am avut fix aceiasi problema si sunt curios daca e ceva de hard sau de soft.

Semnătură 

mandru ex-posesor de Powermac G4 Quicksilver

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Am reusit sa le mut cu ocazia upgradeului la 5.1. Am mutat aplicatiile dintr-un itunes in altul, apoi folderul MobileSync cu ultimul backup care teoretic era busit. Nu stiu ce s-a intamplat si nici nu vreau sa-mi bat capul sa inteleg, dar a trebuit sa fac sync pt ca nu aveam nicio aplicatie si mi-a spus ca sincronizez cu alta itunes si o sa stearga ce era inainte. Cert e ca acum am toate contactele, mesaje, aplicatiile… si merge sa si sun.

Semnătură 

Mcintoshing…