1 din 2
1
Time Machine in Leopard
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.06.06

Time Machine in Leopard este ceva ce m-a impresionat profund smile. Cum credeti ca functioneaza? Ca salvarea separata a fiecarei versiuni de fisier ar duce imediat la umplerea discului. Nu cred ca fac ei asta, chiar daca le comprima… Sau poate stocheaza doar modificarile din directoare/fisiere, undeva intr-o baza de date?

Ce parere aveti?

Semnătură 

jobber - joburi in IT
jobberBase - open source job board software

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 24.11.05

hdd extern, cu comprimare? nu stiu trebuie sa fie un program bun de comprimare care sa faca comprimare-decomprimare in timp real. sa nu uitam ca fisierele jpg, tif, gif, mov, avi nu are rost sa se compreseze. ma gandesc ca va face update la fisier numai in momentul in care se face vreo schimbare. in rest nu. asa ca marimea hdd va trebui sa fie de 2-3 mai mare decat a spatiului ocupat de osx+aplicatii+fisiere proprii

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Eu cred ca pastreaza instructiunile unui document. De exemplu, daca fac o mie de miscari intr-un quark, el poate pastra numai seria instructiunilor, nu documentul propriu zis! Dar, pina nu vad, nu cred!
Pe de alta parte, nu e bine. Pai, daca m-am hotarit sa rad un document definitiv (cum imi insel nevasta, cum insel statul, cum desenez mustati presedintelui, primului ministru si invatatoarei), vine masina timpului si-mi da peste mina? Hm!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

E si asta un aspect. Oare ne va lasa sa stergem fisiere de tot, in mod irecuperabil? Banuiesc ca se va putea, doar de-aia ii zice Mac OS: perfect pentru noobs, ideal pentru pros. smile

Semnătură 

jobber - joburi in IT

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

nu se face nici o comprimare. e pur si simplu backup, pe hard extern (sau chiar intern, depinde unde vrei sa-ti faca). interesant e modul in care o face. mai ales recoverul

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
ExcalIbvr - 07 Decembrie 2006 02:06 PM

Time Machine in Leopard este ceva ce m-a impresionat profund smile. Cum credeti ca functioneaza? Ca salvarea separata a fiecarei versiuni de fisier ar duce imediat la umplerea discului. Nu cred ca fac ei asta, chiar daca le comprima… Sau poate stocheaza doar modificarile din directoare/fisiere, undeva intr-o baza de date?

Ce parere aveti?

Dacă ești Apple Seed Leopard tester, ESTE ABSOLUT INTERZIS să discuți chestia asta pe forum!
Dacă e din păreri, mă rog… oricine poate crede ce vrea!!!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

salut

ma bag si eu in seama, pt ca vad discutii despre time machine pt toate forumurile. as pune cateva intrebari>
1. unde este privacy in acest caz?  adica tot ce ai avut vreodata pe comp nu se mai sterge
2. poate fi dezactivat?

merci

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Cattus, sa inteleg ca esti Apple Seed Leopard tester?

Semnătură 

jobber - joburi in IT

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu sunt convins ca exista / va fi o optiune pentru a sterge definitiv daca vrei asta. Nu se impusca in picior Apple.
M-am jucat si eu un pic cu Leo (nu la mine, of course wink ), dar prea era instabil, asa ca nu-l mai am. Cel mai bine e sa asteptam versiunea finala, dupa care ne dam seama cum merge treaba.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 24.11.05
iaru - 07 Decembrie 2006 03:07 PM

Eu cred ca pastreaza instructiunile unui document. De exemplu, daca fac o mie de miscari intr-un quark, el poate pastra numai seria instructiunilor, nu documentul propriu zis! Dar, pina nu vad, nu cred!
Pe de alta parte, nu e bine. Pai, daca m-am hotarit sa rad un document definitiv (cum imi insel nevasta, cum insel statul, cum desenez mustati presedintelui, primului ministru si invatatoarei), vine masina timpului si-mi da peste mina? Hm!

chestia este interesanta, dar…. atunci trebuie rescrise formatele de fisier. nu toate fisierele au posibilatea de a pastra seria. vreau sa vad. oricum daca stergi un fisier si nu se suprascrie sectorul unde a fost stocat (cred ca cu unelte profesioniste si dupa aceea) se poate readuce fisierul inapoi.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

tot ce stim despre TimeMachine e din keynote (eventual articole de pe nu stiu ce situri) unde ni s-a aratat cam ce face, cum arata si cam atat.
ce setari, instructiuni poti sa-i aplici nu stim inca. hai sa nu ne hazardam

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

... mi-aduc aminte ce fabulam inainte sa apara History in photoshop… credeam ca poate face muuuuult mai mult
acuma, poate ca unii o sa se desumfle cind vor vedea si acest tools la lucru grin

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 02.11.07

Salutare,
Imi zice si mie cineva cum se da enable la TimeMachine?
Eu cand comut pe enable, imi apare un dialog care este empty si nimic altceva…(este datorita faptului ca am doar un HD?)

Merci

Semnătură 

MacPro Quad-Core Intel Xeon 3GHz, 4 GB Ram.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

system preferences / time machine—-> choose backup disk -> ON

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 02.11.07

Merci, asta si fac, cum dau pe ON, apare un dialog gol si asta-i tot…dar de ramas pe ON nu ramane…

Semnătură 

MacPro Quad-Core Intel Xeon 3GHz, 4 GB Ram.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Bagă un disk extern în el și mai dă-i odată On.

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

1 din 2
1