2 din 2
2
Time Machine in Leopard
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pai tu pe ce disk vrei sa faci backup?

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 02.11.07

Speram ca se poate face backup chiar daca am un singur disk, la o locatie anume.

Semnătură 

MacPro Quad-Core Intel Xeon 3GHz, 4 GB Ram.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07
iaru - 07 Decembrie 2006 03:07 PM

Eu cred ca pastreaza instructiunile unui document. De exemplu, daca fac o mie de miscari intr-un quark, el poate pastra numai seria instructiunilor, nu documentul propriu zis! Dar, pina nu vad, nu cred!
Pe de alta parte, nu e bine. Pai, daca m-am hotarit sa rad un document definitiv (cum imi insel nevasta, cum insel statul, cum desenez mustati presedintelui, primului ministru si invatatoarei), vine masina timpului si-mi da peste mina? Hm!

Paranoic fiind cred că ăsta a fost primul lucru la care m-am gândit când am dat drumul la mașină. Da’ m-am liniștit că poți să alegi ce NU să copieze… Așa că documentul despre cum înșel statul (că nevastă n-am) stă liniștit într-un director parolat. smile)
Pe ăla în care am desenat mustăți l-am făcut wallpaper… smile

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Jose - 24 Ianuarie 2008 05:48 PM

Așa că documentul despre cum înșel statul (că nevastă n-am) stă liniștit într-un director parolat. smile)

vezi ca am in profile o adresa de mail. use it pls! wink

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

2 din 2
2