e clar ca esti biased si ca nu faci altceva decat sa cauti motive ca sa NU iei “noul ipad”... si e dreptul tau sa faci ce vrei la urma urmei, dar nu veni cu pretentii de obiectivitate, pt ca nu esti obiectiv; comparatia din start e absurda - la un iphone am nevoie de full HD si 8 MP pt ca cu ala chiar fac poze si filme… cu ipadul vorbesc cel mult pe skype / face time etc. nu merg la munte sa fac poze si filme pe ipad… nu asta e scopul lui principal; iar un full quad core iarasi nu se justifica… viata la baterie redusa, se incalzeste mai tare etc. partea grafica justifica un upgrade pe partea video; iar motivul cel mai simplu pt upgrade e simplu - faptul de a avea cel mai capabil device la un moment dat; la astea mici, subtiri si superportabile conteaza orice imbunatatire, suntem inca la inceput
Si eu am trecut prin dubii daca sa iau sau nu anul asta iPad-ul si sa vad iPad 2-ul si recunosc ca daca nu era un simplu iPad 2 cu retina display, si eu as fi dat 2-ul si il luam pe asta nou.
Am spus ca vb din prisma mea de a privi lucrurile, si clar recomand iPad-ul nou tuturor care se gandesc dc sa ia 2-ul sau pe asta nou.
Doar pt cei cu iPad 2 nu mi se pare un adevarat upgrade.
Ok nu ai nevoie de camera 8mp pe iPad ca e prost gust sa faci poze cu iPad-ul, si sunt de aceeasi parere…dar front camera VGA? Come on…doar si tu ai zis ca folosesti Skype sau Facetime…it sucks…ecran retina si rezolutie VGA. Procesorul cred ca asta e ideal, in schimb cei care vor lua noul iPad si nu vor alege 64GB vor simti lipsa de spatiu grav.
E doar parerea mea, si a trebuit sa caut motivele pentru a face upgrade-ul anul asta, si cat de mult mi-am dorit, nu le-am gasit. Sper ca voi sa le gasiti si sa va bucurati de retina pt ca “its dã riãl shit end it rulz”
inca nu, dar nici nu pot spune ca imi doresc; netul e plin de asemenea marturii, si toata lumea n-are cum sa fie tampita; ma pune serios pe ganduri, sa stiu daca mai scot ipad2ul la mezat sau nu; o sa merg la vreun showroom sa il testez, dar deocamdata e smoking hot… la propriu