Cred ca asta o sa fie primul meu iPad. Daca lumea se astepta la mai mult e problema lor, eu il vad ca o inlocuire urgenta a ipad-ului 2 care are ecran de [cenzurat].
Spre vara vreau sa imi iau un ipad(the new ipad) ori un laptop foarte usor(de preferabil macbook air).
Daca s-ar face un app pentru programming pe ipad(c,c#,objective-c)....acum as cumpara tableta.
Un nume simplu. Poate fi privit ca un reset al iPad-ului.
Prin 1980 a mai fost o companie care a introdus The New…
Să sperăm că nu va avea același ”succes”.
Sau ”NEW” reprezintă o nouă eră, după Jobs
Aceasta lansare imi seamana foarte mult cu cea a lui 4s adica lumea sa asteptat la foarte mult si am primit cam putin :(
Voi ce parere aveti?
E de fapt dovada clara ca lumea o ia razna din ce in ce mai tare si tinde sa-si formeze manii! Ce ati vrea sa faca Apple din 6 in 6 luni? Sa dubleze numarul de procesoare, sa micsoreze mereu dimensiunile sa tina bateria de la 10 ore la 20, apoi 40, apoi 80 etc si sa scada pretul sa il cumparam noi cu 6 lei, nu?
Incep sa cred tot mai mult in teoria ca o luam razna cu tehnologia, devenim dependenti tot mai mult etc.
Dezamagitilor de genul asta le recomand sa-si cumpere de cei 600 de coco o bicicleta si sa se plimbe pe coclauri cu ea. E doar un exemplu. Dar mai bine pleci bei cu prietenii banii aia decat sa astepti sa-ti dai banii pe noua tableta ca ultima pute deja.
Doar mie mi se pare sau the new iPad nu ma impresioneaza deloc?
Adica sa nu fiu inteles gresit dar ma asteptam parca la ceva mai mult, la ceva revolutionar in razboiul tabletelor….
Noul iPad are display cu Retina cu diagonala de 9.7 inch cu rezolutie de 2048×1536 si suport Full HD. Camera foto de 5 megapixeli, procesor A5X cu patru nuclee, nu are Siri dar are o functie de dictare a textului cu suport in limba engleza, franceza, germana si japoneza si una din cele mai importante specificatii ale noii tablete iPad este conectivitatea prin 4G folosint tehnologia LTE.
Adica sa nu fiu inteles gresit dar ma asteptam parca la ceva mai mult, la ceva revolutionar in razboiul tabletelor….
Noul iPad are display cu Retina cu diagonala de 9.7 inch cu rezolutie de 2048×1536 si suport Full HD. Camera foto de 5 megapixeli, procesor A5X cu patru nuclee, nu are Siri dar are o functie de dictare a textului cu suport in limba engleza, franceza, germana si japoneza si una din cele mai importante specificatii ale noii tablete iPad este conectivitatea prin 4G folosint tehnologia LTE.
Eu inteleg toate astea dar sincer sa fiu treaba asta cu The new iPad este exact ca in asteptarea lui iPhone 5 si a iesit 4S.
Pe bune??? Cred ca lumea a uitat cat de uimiti am fost cand am vazut pentru prima oara ecranul Retina de pe iPhone 4! Chiar nu inteleg la ce se astepau unii de la noul iPad. SINGURUL lucru care ma “dezamageste” e ca nu a aparut un iPad de 128Gb, insa oricum nu mi l-as fi permis, asadar noul iPad mi se pare extraordinar.
Din nou multă lume e nemulțumită... iar vânzările o să se dubleze.
Lumea trebuie să înțeleagă că iPad-ul a intrat în modul “evolution” (revoluția a fost primul)... cel puțin până se inventează display-uri holografice și control telepatic. Până una alta fiecare noua generație o sa fie un pic mai bună/ieftină/subțire/ușoară față de precedenta.
For f**k’s sake ! DOUA MII PATRUSOPT PE O MIE CINCI SUTE TREISASE. Daca ai un mac cu ecran de 27 de toli de 2560x1440, nu poti vedea in iPad simulator din XCode tot ecranul. Ai nevoie de un ecran de 30 toli - 2560x1600 ca sa incapa imaginea pe landscape.
Ca sa vezi imaginea in portrait, fie rotesti monitorul de 30 de toli, fie iti cumperi un monitor QFHD de 56 de toli care are 3840x2160 - cum ar fi Sony SRML560 - care costa fo’ 66000 de Euro. Si pe care il legi la un Mac Pro cu 4 iesiri video.