4 din 8
4
Ipad 3 prezentat pe 7.03.2012 [Noul iPad, că așa îi spune]
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Bai, sunteti dusi cu pluta? Ce nu va place la rezolutia asta?
Eu aveam de gand sa pun pe cineva sa imi aduca un iPad3 din SUA, prin mai-iunie.
In conditiile astea, nu mai stau pana atunci si o sa imi iau de aici din Romanica la sfarsitul acestei luni.
Imi permit sa il corectez pe psergu, cu ce a zis mai sus: eu zic ca e destul de rezolutionar.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.02.12

Ce conteaza cel mai mult , desigur din punctul meu de vedere este rezolutia, 50 % din timp o folosesc pentru pdf-uri, epub ( mai rar , kindle este tata cartilor ), itunes u, browser unde rezolutia aduce un mare plus, ceva editare de text in quick office.

Nu am folosit niciodata camera pentru filme, poze, poate unii sunt incantai, jocurile preferate merg si pe 320x480, dar si aici sunt rejucate, world of goo, contrre jour, osmos, am incercat resident evil pe ipad , am zis wow ce rezolutie fata de wii, dar controlul identic la toate jocurile de acest gen este pentru masochisti.

Rezolutia uriasa este extrem de folositoare in itunes u, dar daca 32 de gb mi-au fost suficienti, la ipad 3 trebuie din start sa ma duc spre varianta de 64 gb. O carte interactiva are cat infinity blade 2 ( left, left, right, right, up, down).

A spus ceva de era post pc, ca mi se pare o tampenie, tot ce am pe ipad folositor, a fost facut de mine, altii, pe pc-uri, pe iMac-uri. Aplicatiile in schimb pot ajunge in aviatie, medicina, arhitectura, educatie dar nu inlocuiesc laptop-ul, pc -ul , sau consola. Filmele nu se pot vedea pe 10, nu pot inlocui un televizor cu diagonala de 42, 55.

Pur si simplu o sa zboare in safari, poate scot si limitarea de 9 taburi, o sa zbarnaie in aplicatii, nu o sa mai existe memory low in diagnostic, dar puteau sa renunte la spatiul de 16 gb, sapuna 32, 64,128.

Si o sa se vanda iar in cantitati uriase in q4 2012, iar pretul de 399 de usd pentru ipad 2 16 gb a mucificat concurenta. 1250 de lei , pretul corect . Initial am crezut ca o sa scoata ipad-ul 2 , acum este momentul pana nu schimba 5.0.1 in 5.1. Uite ce bine scriu in safari de pe ipad 2.

Semnătură 

Toshiba portege z830
ipad 2 -5.0.1
ipad 3 - 5.1
iMac 27 - in teste
MacBook Air- 13,3
Mac Book Pro - vandut

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Eu nu inteleg ceva o rezolutie foarte mare pe un ecran mic nu inseamna ca totul este minuscul. Sunt chiar curios sa vad unul pe viu. Eu la macbook pro am rezolutie de 1920 x1200 si totul este foarte mic imi imaginez ca pe un monitor si mai mic lucrurile sunt si ele din ce in ce mai mici gresesc sau au inventat ei ceva revolutionar care imi scapa mie. in plus foarte trista chestia cu 4G pentru Romania putem adauga la seria de functii inutilizabile precum SIRI si reteaua 4G. Este lumea prea exaltanta sau mi se pare mie?

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Pai din cite stiu eu orange are edja viteze 4G - cel putin in Bucuresti (42mbps)Mie oricum mi se pare super si viteza actuala de net…cea de 7,2 sau 21.

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

Odata cu rezolutia mare si elementele grafice cresc in dimensiune (lucru facut de apple si developeri) astfel incat aplicatiile vor arata exact la fel ca pe ipad 2 doar ca mult mai “crisp”. Nu conteaza dimensiunea ecranului (in contextul cresterii rezolutiei), daca maresti elementele grafice. Marirea elementelor, in contextul asta, inseamna sa le dai mai multi pixeli. Cu cat ai mai multi pixel pe un element grafic cu atat arata mai bine pe o rezolutie mare.

Daniel - 08 Martie 2012 02:22 PM

Eu nu inteleg ceva o rezolutie foarte mare pe un ecran mic nu inseamna ca totul este minuscul. Sunt chiar curios sa vad unul pe viu. Eu la macbook pro am rezolutie de 1920 x1200 si totul este foarte mic imi imaginez ca pe un monitor si mai mic lucrurile sunt si ele din ce in ce mai mici gresesc sau au inventat ei ceva revolutionar care imi scapa mie. in plus foarte trista chestia cu 4G pentru Romania putem adauga la seria de functii inutilizabile precum SIRI si reteaua 4G. Este lumea prea exaltanta sau mi se pare mie?

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Specificațiile noului iPad sună excelent; sunt curios doar dacă Apple a folosit 1 GB de memorie în loc de 512. În rest, n-o fi “revoluționar”, dar sunt curios la ce fel de revoluție se așteptau cei dezamăgiți; poate Apple va pleca urechea iar viitorul nou iPad, model 2013, va încorpora un aparat de teleportare și va oua câte un ou de aur în fiecare dimineață.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

O sa aibe nevoie de memorie multa pentru ce grafica suporta, dar sa vedeti cat de mari o sa devina aplicatiile acum, cred ca n-o sa le mai faca nimeni universale.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.11.10

Sa fim seriosi, nu e nimeni dezamagit. Poate doar fandroizii. Voi nu stiti care e ultima moda? Te prefaci ca esti fan Apple si vii repede pe forumuri dupa lansarea iPhone sau iPad si strigi “Vai ce dezamagit sunt! Vai, Apple nu mai scoate nimic nou, e doar un mic upgrade! Vai, renunt la Apple ca m-a dezamagit si trec pe minunatul Android!”.

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Si eu cred ca sunt putinei cei 16 GB, mai ales la rezoluția asta. O sa vrei sa pastrezi poze cu rezoluția maxima de la dslr, filme 1080 făcute in vacanța, etc

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pai dacă vrei asta, ii pui hard extern smile
sau le muti in norișor, nu?

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hdd extern , adică NAS sau gen USB. Oricum eu la-as folosi mult gen catalog foto video. Tocmai mi-am pus skydrive , 25 GB , dar se mișcare greu un solide show o se net

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mama ce îmi face auto corectarea asta când mă grabesc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.02.12

Nu-mi place mie Apple, restrictiile tampite, dar este o companie de 500 de miliarde fara sa fie un balon de sapun. Daca se uita cineva pe un grafic si analizeaza cresterea actiunii, cu ochii inchisi poate pune pe el iphone si ipad.

Daca pe piata de smartphone-uri lucrurile au devenit echilibrate, aplicatii asemanatoare, preturi mai mici, numarul de aplicatii este aproape identic, pe piata tabletelor Apple face legea, dar cand concurenta anunta in q2 noile tablete cu rezolutia de 1920x1080, ce trebuie sa faci ?

Arunci pe piata inaintea concurentei new ipad cu ce isi dorea lumea, altfel te uitai la samsung, lg, huawei si spuneai wow ce rezolutie, quad core, tegra 3,4 chiar daca aplicatiile pentru tablete pentru ics se numara pe degete, exista inca lag, etc, etc,.. Un om normal ar spune , conteaza cum se misca tableta, aplicatiile, fluiditatea, calitatea aplicatiilor dupa ce indepartam 90 % din aplicatii lipsite de sens.

Miscarea apple este pentru investitori, cota de piata, nu pentru revolutie. In functie de w8 si noile tablete cu android, daca aplicatiile din google play vor creste, lipsa lagului, o sa vedem in 2013 noul ipad cu usb si card.

Oricum , geniala miscarea cu noul ipad 3 si pretul scazut la ipad 2. Asa da…

Semnătură 

Toshiba portege z830
ipad 2 -5.0.1
ipad 3 - 5.1
iMac 27 - in teste
MacBook Air- 13,3
Mac Book Pro - vandut

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Eu personal nu as face upgrade la 3rd gen daca as avea 2. Sincer http://gdgt.com/compare/tablets/19402+32013+74063/?utm_source=gdgt+newsletter&utm_campaign=427b68779a-Newsletter_2012-03-12&utm_medium=email

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

M-am decis sa raman cu iPad 2…de altfel la fel o sa fac si cu iPhone 4S

Daca stau si fac un calcul, mai bine cumpar mereu update-ul fiecarui produs decat prima generatie. Adica am sarit peste prima gen. de iPhone cu retina adica 4, si am luat update-ul adica 4S, sar peste new iPad cu retina si iau the new new iPad cu retina.

In felul asta, o sa am varianta cea mai performanta din fiecare generatie. Nu am grandomania de a avea mereu noul design de iPhone daca va fi cazul, dar voi avea anul urmator varianta mai performanta a aceluiasi design.

Sper ca peste un an sa apara iPad cu camera pt Facetime de 720p, camera spate 8mp, o baterie mai buna si Siri. O sa pierd mai mult la revanzarea iPad 2-ului, dar macar stiu ca isi merita banii platiti cand l-am luat si il tin 2 ani. E posibil ca peste un an sa nu mai gasesc cumparator? Acum de ex, mai e cineva care ar cumpara iPad 1 64GB cu WiFi? Asta ar fi singurul lucru care m-ar face sa vand acum, ca nu as mai putea sa vand iPad 2-ul la anu…in rest nu sunt disperat dupa retina.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

4 din 8
4

‹‹ Diacritice pe iPad      Concurs iPad 3 ››