Ce conteaza cel mai mult , desigur din punctul meu de vedere este rezolutia, 50 % din timp o folosesc pentru pdf-uri, epub ( mai rar , kindle este tata cartilor ), itunes u, browser unde rezolutia aduce un mare plus, ceva editare de text in quick office.
Nu am folosit niciodata camera pentru filme, poze, poate unii sunt incantai, jocurile preferate merg si pe 320x480, dar si aici sunt rejucate, world of goo, contrre jour, osmos, am incercat resident evil pe ipad , am zis wow ce rezolutie fata de wii, dar controlul identic la toate jocurile de acest gen este pentru masochisti.
Rezolutia uriasa este extrem de folositoare in itunes u, dar daca 32 de gb mi-au fost suficienti, la ipad 3 trebuie din start sa ma duc spre varianta de 64 gb. O carte interactiva are cat infinity blade 2 ( left, left, right, right, up, down).
A spus ceva de era post pc, ca mi se pare o tampenie, tot ce am pe ipad folositor, a fost facut de mine, altii, pe pc-uri, pe iMac-uri. Aplicatiile in schimb pot ajunge in aviatie, medicina, arhitectura, educatie dar nu inlocuiesc laptop-ul, pc -ul , sau consola. Filmele nu se pot vedea pe 10, nu pot inlocui un televizor cu diagonala de 42, 55.
Pur si simplu o sa zboare in safari, poate scot si limitarea de 9 taburi, o sa zbarnaie in aplicatii, nu o sa mai existe memory low in diagnostic, dar puteau sa renunte la spatiul de 16 gb, sapuna 32, 64,128.
Si o sa se vanda iar in cantitati uriase in q4 2012, iar pretul de 399 de usd pentru ipad 2 16 gb a mucificat concurenta. 1250 de lei , pretul corect . Initial am crezut ca o sa scoata ipad-ul 2 , acum este momentul pana nu schimba 5.0.1 in 5.1. Uite ce bine scriu in safari de pe ipad 2.