5 din 8
5
Ipad 3 prezentat pe 7.03.2012 [Noul iPad, că așa îi spune]
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

M-am decis sa raman cu iPad 2…de altfel la fel o sa fac si cu iPhone 4S

Daca stau si fac un calcul, mai bine cumpar mereu update-ul fiecarui produs decat prima generatie. Adica am sarit peste prima gen. de iPhone cu retina adica 4, si am luat update-ul adica 4S, sar peste new iPad cu retina si iau the new new iPad cu retina.

In felul asta, o sa am varianta cea mai performanta din fiecare generatie. Nu am grandomania de a avea mereu noul design de iPhone daca va fi cazul, dar voi avea anul urmator varianta mai performanta a aceluiasi design.

Sper ca peste un an sa apara iPad cu camera pt Facetime de 720p, camera spate 8mp, o baterie mai buna si Siri. O sa pierd mai mult la revanzarea iPad 2-ului, dar macar stiu ca isi merita banii platiti cand l-am luat si il tin 2 ani. E posibil ca peste un an sa nu mai gasesc cumparator? Acum de ex, mai e cineva care ar cumpara iPad 1 64GB cu WiFi? Asta ar fi singurul lucru care m-ar face sa vand acum, ca nu as mai putea sa vand iPad 2-ul la anu…in rest nu sunt disperat dupa retina.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Nu cred ca vom gasi Siri pe iPad prea curand. Nu in urmatorii ani cel putin.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

simte careva nevoia asta pe iPad?

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRank
Member

Sunt reticent in a vorbi cu telefonul in public. Nu cred ca as fi in stare sa vorbesc cu tableta…

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

De ce sa nu apara Siri pe iPad la anu? Eu cred ca asta vor face, vor baga si pe iPad la anu, cand nu vor avea ce update-uri sa gaseasca pt a introduce un nou model. Siri si camera de 8mp vor aparea sigur. Ce altceva sa apara la anu in plus?
voi ce credeti ca o sa aduca in plus urmatorul model? Dimensiuni scazute? Imi e greu sa cred.

Camera foto pe iPad mi se pare nefolositoare…in afara situatiilor in care nu ai tel sau alta camera cu care sa faci poze, poti folosi iPad, dar mai mult de atat e totusi ciudat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRank
Member

Pentru ca Siri e un soft 100% dependent de internet, si pentru ca iPad nu. Pe iPad poate ai internet, poate nu. Gandeste-te ca este o linie care depinde doar de WiFi, adica conexiunea lor la internet este limitata de prezenta unui hotspot in zona. Pentru Apple asta ar fi o treaba facuta pe jumatate, si stim cu totii ca nu le place asta. Ei nu vor sa putea sa aiba un milion de clienti care se plimba de colo pana dincolo cu iPaduri in mana, auzind continuu acelasi mesaj “cannot connect to server”. Pe cand pe iPhone ai o garantie mult mai mare pentru prezenta internetului: 3G-ul pe 100% din deviceuri, asa ca e muuuult mai mica posibilitatea ca utilizatorul de iPhone sa nu dispuna de nicio conexiune la internet. Acelasi lucru e valabil si pe iPod. Pana nu se va gasi o solutie la asta, eu zic ca nu o sa vedem Siri pe iPad.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
Kevo - 13 Martie 2012 01:40 PM

...Camera foto pe iPad mi se pare nefolositoare…in afara situatiilor in care nu ai tel sau alta camera cu care sa faci poze, poti folosi iPad, dar mai mult de atat e totusi ciudat.

e foarte normala și folositoare camera smile
de la “scanarea” rapida a unor documente, până la redirecționarea cu ajutorul QR Code, sunt atitea alte chestii pe care le poti face cu builtin camera

ca sa faci poze, îți iei un dslr, nu?
smile

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRank
Member

Primul unboxing: http://www.youtube.com/watch?v=9FCm_ggEhPQ

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
Kevo - 13 Martie 2012 01:40 PM

De ce sa nu apara Siri pe iPad la anu? Eu cred ca asta vor face, vor baga si pe iPad la anu, cand nu vor avea ce update-uri sa gaseasca pt a introduce un nou model. Siri si camera de 8mp vor aparea sigur. Ce altceva sa apara la anu in plus?
voi ce credeti ca o sa aduca in plus urmatorul model? Dimensiuni scazute? Imi e greu sa cred.

Camera foto pe iPad mi se pare nefolositoare…in afara situatiilor in care nu ai tel sau alta camera cu care sa faci poze, poti folosi iPad, dar mai mult de atat e totusi ciudat.

Iti imaginezi ce bine arata cucoana din fata mea cand filma cu iPadul toata serbarea de Craciun de la gradinita fiicei mele,ceva mai frumos nu am vazut,ea era motzul fotografilor…

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 24.01.12

Camera pe Ipad e un bonus…daca ti se intampla sa ai nevoie de ea, o ai…nimeni nu o gandeste ca inlocuitor al unei camere digitale sau telefon, insa e binevenita la nevoie…si acum pe bune…daca esti in concediu la plaja, nu poti trage ceva filme si poze cu ea de exemplu?

Cat despre Siri…nu vad de ce ai da comenzi unei tablete, cand farmecul total este sa o atingi cu degetul?

Retina display e pentru pretentiosi la calitatea imaginii, eu am avut Ipad 2 fix o luna si l-am dat pentru ca trecerea de la Iphone 4 cu retina, la Ipad 2 era dezamagitoare, te loveau pixelii tabletei fix in ochi. O sa iau noul Ipad strict pentru retina display (l-am comandat deja)...restul sunt bonus, desi se putea si mai bine, insa ce sa mai faca apple la anul, vorba lui Kevo…mai lasa de facut si pentru urmatorul model, sa vina si atunci cu ceva nou…si atentie: trecerea la noul Ipad dupa parerea mea este ca lansarea Iphone 4, adica un pas mare de tot…la anul o sa vedem o sensibila modificare si atat. Ma refer aici la hardware caci designul este doar o poveste…important e sa “poata”, forma conteaza mai putin.

Semnătură 

Iphone 7 plus

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRank
Member

Inca unul interesant despre Siri si iPad http://gizmodo.com/5892899/thank-god-siri-isnt-on-the-new-ipad

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Are procesor de 1 GHz si 1 GB de RAM (link).

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 14 Martie 2012 08:14 PM

Are procesor de 1 GHz si 1 GB de RAM (link).

Ceea ce inseamna ca tot tu meriti si husa iPad de la concursul facut raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.02.12

nu e vorba doar de rezolutie, toata configuratia e mult mai tare decat la modelele anterioare

chestia cu denumirea e laxa, ipad e ipad

la modelul nou de macbook air cum i-au zis, 3? 4?

asta a fost probabil ideea lui schiller, si a avut dreptate

scula se cheama tot asa - iphone, imac, mac mini sau ipad

configuratia difera

la anul o sa-i zica tot noul ipad - care va fi cu totul altceva decat asta

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.02.12

camera ipad e f buna la teleconf de ex skype facetime etc.

5 din 8
5

‹‹ Diacritice pe iPad      Concurs iPad 3 ››