Sa fim seriosi, vremea cand firmele vindeau iphone-ul cu 100000 de lei a trecut, magia a disparut si poti cumpara un ipad 2 din romania din supermarket la pret de emag. L- am vazut alaturi de geoclever , asus o tableta pana la urma, cea mai buna , dar nu era intr-un apple store, nu parea deloc magic.
Sigur o sa fie mai scump datorita cursului valutar , daca vor face stocuri acum si nu o sa se vanda. Eu oricum m-am sucit dupa ce am vazut testele sintetice. Cum spunea cel de la nytimes este acelasi lucru dar cu un ecran mai bun, iar in teste nu este cu mult peste ipad 2, si nici nu avea cum, iar varianta de 64 gb este obligatorie.
Tot zoom faceam in pdf-uri datorita fontului si nu rezolutiei, iar jocuri fara butoane fizice sunt un chin. Cele mai bune jocuri daca ne luam dupa metacritic sunt cele unde controlul nu prea conteaza, contre jour, plant versus zombie, infinity blade, orbit, osmos, where is my water, fruit ninja cu variantele sale. Poate cei care nu au jucat sau incercat diverse jocuri pe console sa mai zica wow ce rezolutie, dar lipsa butoanelor fizice le fac nejucabile.
Ramane cea mai buna tableta, dar este fals ca vezi pixelii, in aplicatii chiar nu se vad, carti in format epub la fel si tot zoom faci in browsing. Am crezut ca o sa incarce mai repede paginile, o sa fie de doua ori mai rapid, dar nu.
Prioritatea a devenit un ultrabook, acum fiind in cautari, osciland intre toshiba portege , asus zenbook, ibm thinkpad x1 la pret de wallmart desigur unde se vinde si new ipad.