zalmoxis - 21 Martie 2012 01:01 AM
eu zic ca iphone 4s si ipad cu retina sunt primele scule cu adevarat decente din gama asta, deci merita luate; abia apoi incep discutiile. nu iau acu ca iau la anu etc… saltul actual e mare, ulterior nu va ma fi chiar asa; retina e retina, as good as it gets
Corect…dar de ce nu spui si de iPhone 4 la fel?
Pt ca nu are 1080p, si camera de 8mp…deci asa vei spune si de iPad-ul actual la urmatoarea generatie, cand sper sa apara alt design (3ani cu acelasi design e cam mult pt o tableta), si abia atunci o sa merite si poti spune ca e primul iPad cu adevarat decent.
Dc il compari cu iPad2 o sa vezi ca nu e mai performant, deci nu vei simti diferenta care a fost intre 1 si 2. Deci display-ul e singurul upgrade.
Deci cine nu are iPad, sau are prima generatie, clar go 4 the new iPad…dar cine are iPad 2, ar face o alegere mai inteleapta sa astepte urmatoarea generatie unde veti avea usa deschisa la “the TOP”.
Apple face asa: lanseaza anul asta un produs cu adevarat revolutionar, dar limitat ca ceea ce poate oferi ca tehnologie, si peste un an, acelasi produs, dar la care adauga maxim din tehnologia existenta.
Eu cred ca anul asta au lansat retina pe iPad, deci un produs revolutionar, dar au lasat-o moale cu performantele…ca sa poata sa scoata la anu cea mai performanta varianta de iPad cu retina, 128GB, o baterie mai buna, si sper ca si un nou design (no home button) pe care ar fi putut f bine sa o ofere anul asta clientilor…
Dar clientii disperati pun botul si se multumesc cu cifre mai slabe decat ofera concurenta (sau chiar Apple pe alte produse…4S), pt a avea “revolutionara retina”...dar alegerea corecta ar fi sa iei mereu varianta imbunatatita, care ofera maxim din ce exista pe piata, fara sa simti ca faci compromisuri de genul, “ce nevoie am de camera care e pe 4S, sau HD front camera, cand eu nu vreau decat retina?”
Dar daca poti sa supravietuiesti un an fara retina…si multi nu vor putea si vor cadea in ispita “marului Apple”, vei avea la anu ACEEASI retina, dar in plus, o baterie mai buna, HD front camera, new design, si poate chiar vei putea folosi 4G daca pana atunci vom avea retele 4G REALE.
E vorba de abstinenta…la retina LOL