7 din 8
7
Ipad 3 prezentat pe 7.03.2012 [Noul iPad, că așa îi spune]
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

eaox: Ne bucurăm pentru tine. Thread-ul ăsta este despre iPad. Dacă nu ai ceva de adăugat on-topic, te rog nu mai răspunde, nu ne interesează absolut deloc ce windoze vrei tu să-ți cumperi.

Revenim on-topic: Listă cu aplicațiile Retina-Enabled de iPad

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.02.12

ba eu simt nevoia sa revin la ce a postat eaox, ca prea abereaza baiatul asta; da o sa incerc sa fiu la subiect si nu atac la persoana

o prima prostie care trebuie amendata (mai sunt si altele, dar ne pierdem vremea) e povestea cu zoomul in pdfuri

zoom fac si pe iphone datorita fontului, dar de vazut se vede altfel pe retina display (ma rog, babeste, asa cum spune denumirea, nu mai distingi pixelii); pe ipad 2 distingi pixelii fbine; e diferenta mare de la ipad1 la ipad2, dar daca ai folosit un ipod touch sau iphone cu retina, iti dai seama ce mare va fi diferenta de la ipad2 la noul ipad; aici nu e vb de zoom sau nezoom, ci de calitatea imaginii si perceptia oculara la nivel de pixeli

daca faci o poza misto in natura si o editezi cu noul iphoto pt ios (care apropo e superb dar mai sunt si alte aplicatii misto snapseed etc.) normal ca faci zoom pe detalii: diferenta e ca o sa vezi bine,  nu prost, frumos nu urat samd o imagine curata etc. in fine vorba lunga saracia omului

la jocuri la fel, e o aberatie sa spui tehnologia invechita cu controlere de acu 30 de ani e un avantaj - nu e; pe un ipad iti poti seta (la orice joc testat de mine) butoanele unde vrei, ca sa vina bine la mana, ca marimea mainii difera (duh!) am jucat pe consola si suge, pt mine personal era prea mic controlerul si abia ajungeam cu degetele unde trebuie (indiferent de butoane), mereu dadeam pe langa etc. pe ipad la un real racing de ex nici nu ai un buton anume, partea din stanga e frana oriunde apesi iar aia din dreapta acceleratia indiferent unde apesi

deci nu pierzi vremea cautand butoane, te concentrezi absolut pe joc etc. deci e deja stupida discutia, dar asta e nivelul celor care au ramas in secolul trecut, e dreptul lor sa o faca , doar ca viata merge inainte iar tehnologia avanseaza; cum am auzit un tampit daca poti contecta maus la ipad (nu pricepuse omu ca tocmai de-auia exista touch screen, ca sa nu mai ai nevoie de periferice externe, controlezi continutul direct pe ecran)

ideea cu quad core pe partea grafica e buna, eu personal tocmai acolo aveam nevoie de mai multa putere de procesare (si sunt convins ca nu doar eu) daca citesti o carte sau dai un mail dual core e suficient

ipadul actual e cel mai tare din parcare la pretul ipadului anterior, cine nu realizeaza atata lucru must be non compos mentis

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Nu așteptați și voi până săptămâna viitoare să apară iPad-urile și la noi și să ne strângem (în București, ultima joi din lună, în celălate orașe, fiecare cum hotărește) să le vedem ? Până atunci trebuie să ajungă și al meu, și aproape sigur va mai fi unul și în Brașov.
Live testing. După aia să vorbim pe știutele, să avem argumentu’ strong ? Să vezi flame-uri atuncea smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

eu abia aștept să văd unul pe viu smile
până acuma nu m-a deranjat nici un pixel pe iPad 2 (bine, asta la ce folosesc eu iPadul)
după ce-l văd pe cel nou o să știu dacă și de ce am nevoie în continuare

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

se plang astia ca e fierbinte, e greu, etc. Stau rau in dubii daca sa iau 3 sau 2 smile. Am vazut in rview ca nu se vede diferenta cine stie ce. Voi ce faceti vi-l luati ?

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 24.12.10

Daca facea figuri Apple nu il lansa. Apple nu se ‘‘joaca’‘, nu ?

Eu imi iau Noul iPad dar nu stiu daca sa imi iau de 16GB sau de 32GB adica daca imi iau de 16 mai incolo o sa sacadeze… ceva ?

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRank
Member
Din: 

eu ham auzit ca e mai bun, sa moara ma/sa daca the mintesc raspberry

de incalzit se incalzeste si astalalt, depinde ce faci cu el, cat de aproape de aragaz il tii etc.

io zic ca he mai bun :cool: pharerea mea

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

Pas…la anu apare ceva mai bun si cu alt design.

Mai bine stau un an in urma tehnologiei dar cumpar mereu varianta cea mai performanta decat sa astept sa dea apple cu pipeta, anu asta 5mp, la anu 8, cand era normal sa fie direct de 8mp.

4G nu ma intereseaza absolut deloc deci retina poate sa astepte. Astfel credinciosul meu iPad 2 mai sta cu mine un an :D

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRank
Member
Din: 

eu zic ca iphone 4s si ipad cu retina sunt primele scule cu adevarat decente din gama asta, deci merita luate; abia apoi incep discutiile. nu iau acu ca iau la anu etc… saltul actual e mare, ulterior nu va ma fi chiar asa; retina e retina, as good as it gets

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Si cand a aparut iPad 2 nu s-a observat imediat diferenta intre 1 si 2,dupa ce au aparut aplicatiile optimizate pentru resursele 2-ului s-a vazut diferenta.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRankRank
Member
Din: 

nimic mai fals; diferentele se vad deja de la home screen; e o diferenta enorma intre ipad 1 si 2, si la fel de enorma intre 2 si retina (iphone 4s, ipad3)
e o mare diferenta intre a percepe si a nu percepe pixelii, cum bine au definit-o astia de la apple

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu ma refeream la performanta,nu la display.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si la perioada imediat dupa lansarea iPad 2.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRankRank
Member
Din: 

pai ipadul nu se rezuma la procesor, displayul e una din cele mai importante componente, si care a suferit cel mai important upgrade de pana acum; in fine, fiecare sa foloseasca ce vrea; eu mi-as lua, dar intai tre sa il dau pe asta vechi, ca cu doua chiar nu am ce face…

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07
zalmoxis - 21 Martie 2012 01:01 AM

eu zic ca iphone 4s si ipad cu retina sunt primele scule cu adevarat decente din gama asta, deci merita luate; abia apoi incep discutiile. nu iau acu ca iau la anu etc… saltul actual e mare, ulterior nu va ma fi chiar asa; retina e retina, as good as it gets

Corect…dar de ce nu spui si de iPhone 4 la fel?

Pt ca nu are 1080p, si camera de 8mp…deci asa vei spune si de iPad-ul actual la urmatoarea generatie, cand sper sa apara alt design (3ani cu acelasi design e cam mult pt o tableta), si abia atunci o sa merite si poti spune ca e primul iPad cu adevarat decent.

Dc il compari cu iPad2 o sa vezi ca nu e mai performant, deci nu vei simti diferenta care a fost intre 1 si 2. Deci display-ul e singurul upgrade.

Deci cine nu are iPad, sau are prima generatie, clar go 4 the new iPad…dar cine are iPad 2, ar face o alegere mai inteleapta sa astepte urmatoarea generatie unde veti avea usa deschisa la “the TOP”.

Apple face asa: lanseaza anul asta un produs cu adevarat revolutionar, dar limitat ca ceea ce poate oferi ca tehnologie, si peste un an, acelasi produs, dar la care adauga maxim din tehnologia existenta.

Eu cred ca anul asta au lansat retina pe iPad, deci un produs revolutionar, dar au lasat-o moale cu performantele…ca sa poata sa scoata la anu cea mai performanta varianta de iPad cu retina, 128GB, o baterie mai buna, si sper ca si un nou design (no home button) pe care ar fi putut f bine sa o ofere anul asta clientilor…

Dar clientii disperati pun botul si se multumesc cu cifre mai slabe decat ofera concurenta (sau chiar Apple pe alte produse…4S), pt a avea “revolutionara retina”...dar alegerea corecta ar fi sa iei mereu varianta imbunatatita, care ofera maxim din ce exista pe piata, fara sa simti ca faci compromisuri de genul, “ce nevoie am de camera care e pe 4S, sau HD front camera, cand eu nu vreau decat retina?”

Dar daca poti sa supravietuiesti un an fara retina…si multi nu vor putea si vor cadea in ispita “marului Apple”, vei avea la anu ACEEASI retina, dar in plus, o baterie mai buna, HD front camera, new design, si poate chiar vei putea folosi 4G daca pana atunci vom avea retele 4G REALE.

E vorba de abstinenta…la retina LOL

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

7 din 8
7

‹‹ Diacritice pe iPad      Concurs iPad 3 ››