Am achizitionat un 4S in urma cu doua saptamani nou de la orange. Intampin doua probleme enervante:
1. terminarea brusca a conversatiilor(aici din cate am inteles este de vina iOS)
2. in timpul conversatiilor bazaie rau difuzoru la ureche si ma streseaza, mai ales cand in camera este liniste si vb la tel (cati aveti problema asta? sunt eu prea pretentios? precizez k la 4 nu am avut problema asta)
punctul 2 face obiectul garantiei? nu as vrea sa il trimit in service si sa se intoarca la fel + cateva zgarieturi
iStyle se ocupa de garantia celor de la orange? parca citisem ceva ca telefoanele luate de la operatori nu fac obiectul garantiei la ei
Eu nu am problemele acestea cu 4S-ul meu. Bazaitul in difuzor pare a fi o defectiune hardware a antenei. Spun asta pentru ca am avut 2 3gs-uri cu un bazait groaznic la difuzorul de la ureche care dupa inlocuirea antenei de sub dock a disparut.
Antena nu cred ca ar fi, deoarece semnalul este pe full cam tot timpul si nu variaza(doar in conversatii mai trece pe edge).
O sa merg la operator, dar parca ii aud:“Telefonul nu are nimic, veniti cand nu mai functioneaza deloc:)”
Nu e vorba de semnal… Antena poate fi defecta dar sa fie semnalul full. Zgomotul se aude si la telefonul care primeste apelul tau? Daca da, atunci sigur e un defect hardware. Daca nu intra in voice memos si inregistreaza ceva si reda inregistrarea pe difuzorul de la ureche si la difuzorul mare. Daca bazaie pe amandoua atunci microfonul este defect. Daca bazaie numai in difuzorul de la ureche atunci acesta este defect.