Si pentru cei veniti mai tarziu, dupa termenul limita:
LoveTrance 16 puncte, Kevo si Teodor 17 puncte. Chiar si fara limita de timp, castigatorul ar fi fost tot ghibualex.
Castigatorul ar fi fost Altero. Dar Altero e administrator, deci castigatorul e ghibualex (cu acelasi numar de puncte, 18). Il rugam sa dea un PM la administrator si sa zica ce bere prefera, ce culoare de cover vrea, si daca vrea sa cumpere un new iPad.
Felicitari tuturor participantilor! Punctajele fiecaruia mai jos.
Cateva observatii:
- nimeni n-a nimerit numele pe site sau data lansarii
- toti au nimerit rezolutia ecranului
- nimeni n-a prezis wildcard-ul
- rezolutiile camerelor foto = varza
- punctajele au fost foarte apropiate, dar numai la 50-60% din maxim
- sper ca n-a pariat nimeni bani la casele de pariuri…
Eu am ghicit si data lansarii, si wild card-ul, dar am raspuns pe 6 deci I’m out. Oricum nu castigam pt ca am crezut aiurea ca va fi si de 128 GB, dar eram sigur ca varzarii vor amana asta pt la anu pt ca pe new iPhone sigur nu va baga 128gb dc pe iPad nu au bagat.
Felicitari pt rezultat. Sa ne spuna dc il comanda sau nu, si daca are deja iPad 2. Eu oricum nu l-as fi comandat DECAT dc nu as fi avut iPad 2
Facem, dar este o mica problema si nu pot face rost de banuti decat pe 23-24, asa ca nu cred ca o mai iau. Daca as putea sa o platesc la livrare ar fi ok, daca nu, raman cu smart cover-ul, sa vedem ce spune adminul :(.
Dacă nu mă înșel, toate se numesc iPad. Alte cuvinte sau numere doar descriu produsul. Însă e posibil să ai dreptate kă ka marketing suna mai bine iPad HD.
(E ca și cum unul care vinde roșii la piață pune un carton cu „roșii proaspete”. Și roșiile pe care le va vinde mâine vor fi proaspete, dar ele se numesc doar „roșii”, iar mâine poate pune cartonul cu textul „roșii românești”.)
Mda, ce voiam eu n-a prea coincis cu ce voia Apple.
Ma asteptam insa ca macar la camera si memorie interna sa se zbata Apple sa mai ia gura concurentei. Cel putin la camera, ca nu e mare lucru un senzor mai mare ca suprafata. Mai trebuia putin bibilit pe la lentile si gata. Dar au vrut probabil sa foloseasca acelasi sistem optic de la iphone 4.
Referitor la memorie, e clara tendinta de a face clientii dependenti de icloud. Pare frumos, dar asta inseamna trafic de date si dace esti undeva departe de civilizatie pentru mai mult timp s-ar putea sa nu iti convina sa downloadezi ceva, sau chiar sa nu ai destul semnal. Mai bine iti iei totul cu tine de acasa…
Da, si din partea mea. Cu toate ca nu a nimerit nici numele (ca nimeni defapt), nici culoarea (pt ca el a spus negru dar e disponibil si alb), nici data lansarii, nici memoria ram care parca s-a stabilit ca e 1024 nu 512, si nici LTE, el a fost singurul care a ghicit camera video 5mp si wild card (desi discutabil, pt ca la wild card se califica perfect A5X-ul pe care eu l-am trecut dar nu a fost validat).
Eu propun sa ii dati lui Cover-ul, si pt ca tot nu o sa isi comande iPadul din UK, sa ii dam lui Altero ocazia asta care a fost clar castigator. Eu cred ca ati calculat gresit scorul lui ghibualex si castigator e Altero
Oricum, nu inteleg…e atat de ieftin sa comanzi din UK iPad-ul? Chiar dc nu platesti shipping, tot e mult mai scump decat US. Nu vi se pare ca e chiar mai scump ca in Romania? 399£=2076ron
Deci, care e premiul, care e avantajul, in afara de Cover si bere?
Si eu ii acord premiu castigatorului, sansa de a ii configura un Porsche, pe care il va achizitiona cu banii lui. Consultanta si transportul sunt gratis )
acum câteva posturi, când credeai că tu ai căștigat, era totul ok, nu? ihim…
lasă tu să vadă singur ghibualex care e avantajul in afara de Cover și bere?
acum câteva posturi, când credeai că tu ai căștigat, era totul ok, nu? ihim…
lasă tu să vadă singur ghibualex care e avantajul in afara de Cover și bere?
Chiar crezi ca am crezut ca eu voi castiga? Citeste postul meu: “Sa inteleg ca am cele mai multe puncte nu?” Chiar daca aveam eu 18 puncte tot nu comandam iPad New si nici bere nu beam ci va faceam voua cinste cei care depuneti efort sa faceti MacUser o placere.
Rectific: nu ca nu beau bere ci urasc berea!
Am zis, il las pe ghibualex sa beneficieze de premiu, si pe deasupra ii configurez si eu un Porsche ) Dar pt mine Altero a castigat. Scuze dc ofensez