... si nici bere nu beam ci va faceam voua cinste cei care depuneti efort sa faceti MacUser o placere…
Deci ești binevenit la întâlnirile macuser
Eu vin cu un Absolut sau Grey Goose pt ca urasc berea
Numele de cod pentru produse de astea este: iSticlă.
Acum, știind asta, dacă recitești vechile thread-uri cu întâlnirile macuser, vei înțelege diverse chestii
Ne vedem la intalnirea de luna aceasta (prima pentru mine), sper sa fim cat mai multi, sa va cunosc si sa va multumesc pentru premiu (chiar imi doream aceasta husa).
deci comanda cineva new ipad ? nu de alta dar eu am banii si am participat la concurs ...ghibualex nu , kevo nu , etc , etc poate se ajunge prin eliminare la seb21y
deci comanda cineva new ipad ? nu de alta dar eu am banii si am participat la concurs ...ghibualex nu , kevo nu , etc , etc poate se ajunge prin eliminare la seb21y
Corect. Comandati iPad-uri baietilor
Tot nu imi spune si mie cineva de ce e asa tare sa comanzi din UK? Doar pt ca aveti transportul gratis? Mie pretul mi se pare prea mare.
Eu mi-am luat iPad 2 64GB Wifi din Romania cu 22 mil, deci la pret de state…de ce as vrea din UK si in loc sa dau 499$ sa dau 499£? E vreo moda, vreun trend? Mai bune par preturile de pe cyberport dc chiar vreti din “strainatate”
pe mine nu ma intereseaza de unde sa-l iau dar din romania la ora asta nu e niciun site sau distribuitor apple care sa faca precomenzi sau ceva desi s-a anuntat ca pe 23 este lansarea in Ro . iar din strainatate nu am posibilitatea sa-mi iau . Deci daca cineva de pe site comanda ma bag . ipad white 16gb wifi
pe mine nu ma intereseaza de unde sa-l iau dar din romania la ora asta nu e niciun site sau distribuitor apple care sa faca precomenzi sau ceva desi s-a anuntat ca pe 23 este lansarea in Ro . iar din strainatate nu am posibilitatea sa-mi iau . Deci daca cineva de pe site comanda ma bag . ipad white 16gb wifi