Azi am vorbit scurt și cuprinzător cu șefu’ de la Salamandra. I-am zis de secvența cu manele de la ultima întîlnire etc. Mi-a zis că trebuia să-l sun, că nu era normal etc. El nu se mai ocupă personal, a angajat un administrator. În fine…
Am vorbit, tot pe scurt, despre:
- Întîlnirea aniversară de la final de ianuarie. Fiind sîmbătă pe la 11.00, nu sînt probleme, totuși - mi-a zis - mai sînt nunți, botezuri… din care se scot bani, deci trebuie anunțat relativ din timp, acolo sau nu acolo (Alex, mă citești?).
- Tot pe foarte scurt, am mai vorovit despre un MAC PUB acolo și a părut foarte interesat de idee, ar dori detalii, scenarii etc. Cine are idei, sugestii? A zis că, de ex., o zi săptămînal poate aranja cum sugerăm noi, doar să aibă un număr minimal de clienți (jazz, blues, ce vrem, atmosferă specifică, ospătărița Alina - o mai țineți minte? ultima oară servea la etaj, d-aia n-a venit pe la noi - etc.).
salut cattus. tare faza cu administratorul, dar sa nu ne spuna ca nu stia ca are lautari acolo…ma rog…
Am putea incerca in zona la Biblioteka (nu stiu daca am scris corect), este destul de ok si acolo nu prea
se fac nunti si au muzica buna. Avand in vedere ca este dimineata, nu prea ar conta muzica (parerea mea).
putem incerca si ceva mai select, cum ziceam eu la intalnire, sa vb cu noumax si apple, sa ne ajute si ei cu
ceva materiale, etc. si poate sa chemam si o publicatie cu specific (de ce nu?)
daca adunam toate ideile intr-un proiect, poate obtinem si o sponsorizare..
singura sponsorizare o sa fie de la sotiile noastre…
in rest, ar trebui sa ne hotarim la o tema a discutiilor noastre cava mai constructiva si educativa
de ce zici asta dacule,vorbim aici de cateva sute de eur, pt o locatie ok, unde sa vina sa faca prezentari despre produsele lor,
noi sa vb cu ei despre service, etc. de ce nu i-ar interesa, avand in vedere ca vrem nu vrem, acest site face trimitere la ei
salut cattus. tare faza cu administratorul, dar sa nu ne spuna ca nu stia ca are lautari acolo…ma rog…
Am putea incerca in zona la Biblioteka (nu stiu daca am scris corect), este destul de ok si acolo nu prea
se fac nunti si au muzica buna. Avand in vedere ca este dimineata, nu prea ar conta muzica (parerea mea).
putem incerca si ceva mai select, cum ziceam eu la intalnire, sa vb cu noumax si apple, sa ne ajute si ei cu
ceva materiale, etc. si poate sa chemam si o publicatie cu specific (de ce nu?)
daca adunam toate ideile intr-un proiect, poate obtinem si o sponsorizare..
Au fost tot felul de idei și de propuneri, doar că cei care au lansat idei și au făcut propuneri nu au dus la cap nimic. Deocamdată, eu făcui și prima întîlnire, eu le făcui și pe alelalate, eu găsii și Salamandra etc. Să fiu clar: bucur-am-aș să preia cineva ștafeta. Cine propune și organizează, nu propune și o lasă în aer. Fapte, nu vorbe. Ferm, clar, să știe lumea din timp. Loc accesibil, (relativ) ieftin etc. În afară de manele, Salamandra e OK. Aranjez eu și asta, mereu uit că acolo au și manele.
Nu, nu-i intereseaza.
Dar v-as propune sa demaram proiectul Leopard in româneste!
A trecut mai bine de un an de cînd am vorbit despre asta. De făcut, se face (relativ) repede, depinde la ce nivel se dorește. Da’ cine plătește? Nu că n-aș face și gratis, dar - la nivel serios - e de muncă și nu de unu’ singur.
Problema localizării este, întîi de toate, una: UNIFORMIZAREA TERMINOLOGIEI. A contribuit cineva la acel dicționar terminologic deschis de un coleg de-al nostru? În afară de mine cine altcineva?
Contribui bucuros la partea legata de audio, oricand. Anunta-ma cu ce pot ajuta.
Păi nu știu… era vorba, de mult, să înjghebăm un soi de Mac Pub. Dat fiind că Salamandra asta, una peste alta, a devenit un mac pub în ultima joi a fiecărei luni, ar fi de gîndit dacă devine un mac pub mai frecvent. Patronu zice da, să vedem ce zic și ceilalți. Infrastructura e creată...
singura sponsorizare o sa fie de la sotiile noastre…
in rest, ar trebui sa ne hotarim la o tema a discutiilor noastre cava mai constructiva si educativa
Corect! Plus ca ar fi si mai atractiv pentru multi. Si pe langa asta ar fi o realizare importanta a comunitatii Apple romanesti. S-ar mai auzi si de noi asa.
Contribui bucuros la partea legata de audio, oricand. Anunta-ma cu ce pot ajuta.
Păi nu știu… era vorba, de mult, să înjghebăm un soi de Mac Pub. Dat fiind că Salamandra asta, una peste alta, a devenit un mac pub în ultima joi a fiecărei luni, ar fi de gîndit dacă devine un mac pub mai frecvent. Patronu zice da, să vedem ce zic și ceilalți. Infrastructura e creată...
Scuze pentru confuzie.
Ma refeream la plangerea ca nimeni nu se-nghesuie sa ajute la dictionar, traducerea termenilor etc.
La asta ziceam ca ajut pe ceea ce tine de terminologie audio.
Scuze pt OT.
Cattus, idea cu pub-ul e buna, dar crezi ca ar veni suficienta lume saptamanal? Poate da, habar n-am, dar parca nu-mi vine sa cred.
Cat despre localizare, trebuie ca cineva sa fie extrem de incapatanat si bun organizator, astfel incat sa ne puna pe roate. Ca dupa aia sigur ar iesi ceva. Dar inainte de asta ar trebui sa ne raspundem la intrebarea: facem moca, sau ne straduim cu Irisii et al.? Ambele variante au avantaje si dezavantaje.
Scuze pentru confuzie.
Ma refeream la plangerea ca nimeni nu se-nghesuie sa ajute la dictionar, traducerea termenilor etc.
La asta ziceam ca ajut pe ceea ce tine de terminologie audio.
Scuze pt OT.