Configurare Airport Extreme
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.03.09

Va rog dc poate cineva sa ma ajute in configurarea unui router Airport Extreme. Mentionez ca am incercat sa urmez pasii de configurare dar primesc o eroare cum ca nu ar fi conectat la internet routerul, desi el este conectat, iar dc incerc cu routerul vechi functioneaza fara prb.
Va multumesc anticipat!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.02.12

esti la RCS RDS, cu conexiune PPPOE?

Semnătură 

 MacBook Pro 8,1  iPad 2  Airport Express  iPhone 5 16GB iOS 6.2.1  iPhone 4 32GB iOS 6.2.1  iPhone 3G 8GB iOS 4.2.1  iPod Shuffle 2GB (6th Generation) 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am net de la AD NET prin fibra optica. Ideea ar fi ca intre timp am reusit sa i fac setarile respective pana la finalul lor cand se aprinde ledul verde permanent si mesajul respectiv ca a fost setat corespunzator, dupa care vad routerul cu Macul cu semnal full, denumirea pusa de mine,ma loghez dar netul nu merge sub nici o forma, nici pe pc, nici pe Mac….Aveti vreo idee de la ce ar putea fi sau unde gresesc dc am facut si setarile pana la final cu IP cu tot ce trebuie.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da-le telefon la AD NET si spune-le sa te ajute. Probabil ca te filtreaza dupa adresa MAC; daca asa e, da-le-o pe aia a router-ului.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Si eu am patit la fel dar uitasem ca mai demult mi-am uitat parola, dar asta e la PPPOE, nu cred ca te ajuta.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

E adevarat ca sunt filtrat dupa adresa mac a routerului dar stiu ca la routerele obisnuite macul se gaseste pe spatele routerului scris, la Airport Extreme nu este asa si as intreba cum il pot afla, se vede cumva in Airport Utility sau spuneti mi este una si aceeasi cu Airport ID?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ascunsa in /System/Library/CoreServices/ se afla Wi-Fi Diagnostics, o aplicatie care perimite analiza starii si a traficului conexiunii WiFi.
Ca sa ajungi in CoreServices, mergi in Finder > Go > Go to Folder si scrie “/System/Library/CoreServices/” (fara ghilimele).

Apoi, Monitor Performance si vezi ce scrie la BSSID.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

Din pacate nu am reusit sa rezolv prb. cu toate ca s a mai invartit pe langa Router si tipu de la AD NET. As da un premiu cui mi l ar rezolva dar sa revin la lucruri serioase; cica dc imi da Ping din server pe IP meu acesta raspunde, dar daca dau eu Ping am request time out, apoi treaba cu macul routerului e in regula in sensul ca ma vede ca si abonat. Mai dati mi idei de unde ar putea fi prb?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

A si inca ceva va rog Router adress este una si aceeasi treaba cu macul routerului fiindca poate am scris aiurea ceva…...nu ma pricep sincer si as vrea sa rezolv prb fiindca stau fara net de cateva zile si e groasa treaba.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.02.12

ai putea sa incerci sa schimbi firmwareul de la ae. Nu stiu daca merge dar poti incerca.

Semnătură 

 MacBook Pro 8,1  iPad 2  Airport Express  iPhone 5 16GB iOS 6.2.1  iPhone 4 32GB iOS 6.2.1  iPhone 3G 8GB iOS 4.2.1  iPod Shuffle 2GB (6th Generation) 