iWork.05
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Aveti grija ca nu este compatibil cu windows.M-am chinuit vreo doua zile sa fac o prezentare pt.la facultate si acolo l-am dus pe cd si l-am prezentat pe un pc cu windows98 din laboratorul facultatii.M-am cam facut de ras pt.ca nu am stiut problema de compatibilitate.Acum ma intreb daca nu am gresit eu ceva.Aveti idee?

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ce anume nu e compatibil? O prezentare in Keynote?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Da,lucrarea aparea in win98 pur si simplu un folder cu textele separat,pozele separat, toate separat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ai salvat-o pur si simplu sau ai dat Export in format PPT?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Am salvat doar

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Trebuia sa ii dau export in formatul power point,acum pare destul de logic.Ai incercat si a functionat miscarea?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

N-am incercat… oricum e bine sa verifici rezultatul final pentru ca diferentele pot fi destul de mari.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Păi, mai multe din produsele software Apple folosesc pentru a stoca toate fișierele unui proiect un simplu folder cu o extensie specială, care în Finder apare ca fiind fișier individual (de exemplu iMovie, Garage Band, etc), dar de fapt este un folder cu subfoldere cu subfoldere cu ... tot așa. Dacă îl copiezi pe un CD sau pe un calculator cu alt sistem de operare, pățești ce-ai pățit tu smile Spre deosebire de fișierele normale, la un click-dreapta pe acest “fișier” va apărea în meniul contextual comanda “Show package contents”.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
gothy - 01 Decembrie 2005 11:26 PM

Am salvat doar

Măi, gothy, măi, ești simpatic. Păi este ca și cum ai fi lucrat acasă pe Corel, iar la facultate ai fi vrut să-l deschizi în Phtoshop, tot una era. Păi nu văzuși, bre, că are opțiunea de Export? Păi și dacă ai folosi aceeași platformă, Windows să zicem, dacă acasă scrii în QuarkXpress crezi că la facultate îl poți deschide în Word?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Nu am stiut,eu l-am salvat si l-am ars pe un cd:)).Acum am mai invatat ceva:)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
gothy - 02 Decembrie 2005 05:43 AM

Nu am stiut,eu l-am salvat si l-am ars pe un cd:)).Acum am mai invatat ceva:)

Deci, indiferent de platformă, aplicația în care scrii o lucrare trebuie să fie aceeași și la citirea fișierului sau măcar să aibă compatibilitate import-export. În cazul tău, din Pages trebuia să exporți în formatul suportat de cealaltă aplicație. Reține însă că TOTDEAUNA la import-export de fișiere se pierde ceva, măcar punerea în pagină se mai mișcă nițel, dar oricum era perfect lizibil și funcțional.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…