iphone4s
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.02.12

Salut,va rog sa imi spuneti cum pot pune filme pe iphone 4s , am instalat itunes pe pc ,am convertit in mp4 ,dar cand vreau sa pun filmul mergand la itunes(movies) nu ma lasa sa atasez filmul .ms

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Filmul l-ai convertit în fișier .mp4 HD sau unul compatibil cu iPhone 4? Cu ce software ai făcut conversia?

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Convert AVI to MP4.Si ar mai fi o problema dupa ce incerc sa pun filmul si nu reusesc:) toate aplicatiile luate dupa appstore (fb,mess,jocurii,etc…) se blocheaza si numai le pot deschide, si trebuie sa le sterg si sa le instalez din nou

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
maruciu - 04 Martie 2012 07:31 PM

Convert AVI to MP4.Si ar mai fi o problema dupa ce incerc sa pun filmul si nu reusesc:) toate aplicatiile luate dupa appstore (fb,mess,jocurii,etc…) se blocheaza si numai le pot deschide, si trebuie sa le sterg si sa le instalez din nou

mai multe detalii te rog.ce anume eroare iti apare?ai autorizat calculatorul?

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

ok. pun problemele in ordinea lor
1-in momentul care deschid itunes..imi da o atentie ca a detectat o problema in configuratia audio/video si ca se poate sa nu mearga programul corespunzator, dar ma lasa sa intru in itunes
2-dupa ce intru in itunes si dau la movies in stanga sus imi arata pagina lui de la movies,i au filmu si nu ma lasa sa il atasez
3-dupa ce am incercat sa pun filmu , toate aplicatiile dupa appstote se blocheaza
4-la muzica nu am nici o problema, nu cred ca e de la calculator.ms

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 06.06.09

Dar aplicatiile de inainte de appstore se blocheaza?

Semnătură 

Macbook 13” late 2007, core2duo @ 2.2Ghz, 4Gb ram, Hdd 320Gb
MacMini mid 2014
iPhone 4s + iPod Touch 4th Gen

‹‹ Jocuri multiplayer      4S cu iOS 5.0.1 ››