Am un MacBook si am observat ca incet incet incep sa apara pete (desi il sterg in mod regulat) in locul unde pui palmele pt a scrie.
Pe forumurile de afara este o problema indelung dezbatuta, in care se dau tot felul de sfaturi, solutii de curatare, etc. In unele tari,
MacBook-urile murdare au fost inlocuite in totalitate.
A reusit cineva sa ii dea de hac acestei probleme, sau numai mie mi-a aparut? Cu ce solutie il stergeti sau cum faceti sa aveti pete?
Multumesc
Din ce stiu eu ce vezi tu acolo nu e murdarie ci luarea vopselei. Adica nasol. Se stie de aceasta problema. Sfatul meu este sa vb la un service autorizat sa vezi cum te ajuta ei. Poate schimba carcasa sau cu totul nu stiu.
Apple incepe sa faca chestii din ce ince mai de mantuiala. Intai Mighty mouse (A VERY LARGE PIECE OF CRAP - parerea unui macuser care are 2 bucati din dispozitivul cu pricina) apoi Nano 1st Generation acum Macbook… ce dracu mai urmeaza ? sa se ia vopseaua si de pe aluminiul anodizat de la MacPro-uri ?
io mi-am luat un borcan d’asta inca de pe vremea fostului laptop Targa Peacock. nu-s foarte multumit de cum sterge monitorul MacBook-ului… e cam aiurea acest glossy. monitorul fostului laptop era un simplu tft si pt nevoile mele eram foarte multumit. Dupa ce sterg cu un astfel de servetel folosesc si niste servetele, aproape umede, de sters ochelarii
carcasa o sterg intai cu servetele umede normale si apoi cu servetelele de ochelari de mai sus.
nu-mi voi imagina ca va fi la fel de curat si de frumos ca in ziua in care l-am scos din cutie
in cutia cu manualul de utilizare si dvd cu tiger, am primit si 2 abtibilduri cu 2 mere foarte albe si mari. cred ca s-ar putea lipi in lateralele trackpad-ului .... nu gasesc a fi o solutie foarte buna dar decat sa se vada vopseaua luata…...
Nu va mai zic ca raspunsul lor este ca PH-ul mainilor nu este de 5,5 si de aceea se ingalbenesc MacBook-urile. Iar service-urile nu au ce comenta.
Am laptopul din Octombrie, e incredibil. Mama lor as zice eu (iar ei - ba a ta mai)
eu il am din iulie-august (imi e lene sa ma uit pe factura sa vad exact) dar nu am observat nimic urat la carcasa. doar uzura normala. am luat la cunostinta de problema cu vopseaua cu mult timp inainte sa-mi cumpar mac-ul si-s foarte atent la acest detaliu. exista o solutie sa-i redau acel alb-superb pe care-l avea cand l-am cumparat? adica, cel putin pe spate, arata destul de “tocit” .... l-am tot plimbat (d’aia nu e desktop) de colo colo, s-a frecat in rucsac…. ma rog, chestii normale….
dupa cum iti spuneam, nu exista nici o solutie, m-am tot uitat pe forumuri pe afara.
am inteles ca nu e nici o solutie pt ingalbenire. am inteles inainte sa-l cumpar. eu intreb daca exista o solutie sa-i fac sa dispara acele mici zgarieturi de pe exterior. zgarieturi cat firul de par, ca sa zic asa, dar multe…. aparute in urma frecarii de geanta, birou, pantaloni…etc
Nu va mai zic ca raspunsul lor este ca PH-ul mainilor nu este de 5,5 si de aceea se ingalbenesc MacBook-urile. Iar service-urile nu au ce comenta.
Cine ţi-a zis asta? Un dealer? Apple.com?
dealer apple germania - ala care a uitat sa imi dea dvd cu tiger pt intel si mi-a dat pt ppc.
oricum, real este faptul ca ph-ul mainilor intr-adevar influenteaza acest lucru.
dealer apple germania - ala care a uitat sa imi dea dvd cu tiger pt intel si mi-a dat pt ppc.
oricum, real este faptul ca ph-ul mainilor intr-adevar influenteaza acest lucru.
Asta e o porcărie ordinară. Trebuie să-mi fac analize medicale ca să ştiu dacă pot utiliza un computer? Fă scandal şi zi-le să ţi-l înlocuiască!
Asta e o porcărie ordinară. Trebuie să-mi fac analize medicale ca să ştiu dacă pot utiliza un computer? Fă scandal şi zi-le să ţi-l înlocuiască!
faza este ca intr-un fel au dreptate. mai zicea un tip ca tb sa ne spalam mai des pe maini… niste nesimititi, nu am cuvinte…
MERGI LA SERVICE. 90+% o sa tii se schimbe top case .
Eu asa am facut si m-am ales cu un top case nou .
draciax - 08 Decembrie 2006 12:41 PM
Salut
Am un MacBook si am observat ca incet incet incep sa apara pete (desi il sterg in mod regulat) in locul unde pui palmele pt a scrie.
Pe forumurile de afara este o problema indelung dezbatuta, in care se dau tot felul de sfaturi, solutii de curatare, etc. In unele tari,
MacBook-urile murdare au fost inlocuite in totalitate.
A reusit cineva sa ii dea de hac acestei probleme, sau numai mie mi-a aparut? Cu ce solutie il stergeti sau cum faceti sa aveti pete?
Multumesc
Sora mea are unul din August si nu are nici o pata. Singura problema sunt acele zgarieturi fine si multe rau de pe partea exterioara a capacului. Depinde si daca iti transpira mainile des.
Am un prieten care are acest “model” de maini si a decolorat un maus Logitech cum nu se poate.
Apple incepe sa faca chestii din ce ince mai de mantuiala. Intai Mighty mouse (A VERY LARGE PIECE OF CRAP - parerea unui macuser care are 2 bucati din dispozitivul cu pricina) apoi Nano 1st Generation acum Macbook… ce dracu mai urmeaza ? sa se ia vopseaua si de pe aluminiul anodizat de la MacPro-uri ?
Parerile despre MightyMouse sunt foarte impartite. Eu am avut unul cu fir si acum cel wireless si imi place foarte mult. Niciodata nu mi s-a stricat biluta. Depinde de maini si de modul de folosire. Eu mereu ma spal pe maini cand vin de afara, inainte sa folosesc Mac-ul. Plus ca am de fel mainile mai uscate. Daca am crema pe ele sau ceva folosesc mai bine trackpad-ul. Poate si asta conteaza, mai ales pt biluta.