2 din 4
2
MacBook se murdareste! Cu ce il curatati?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
nevrozel - 08 Decembrie 2006 02:21 PM

Singura problema sunt acele zgarieturi fine si multe rau de pe partea exterioara a capacului

mda, cum ziceam. ma dispera acele urme. nu sunt cine-stie-ce si mac-ul merge la fel de bine dar se trezeste cate un retardat sa spuna ca e o porcarie mac-ul si sa aduca argumente de genul e alb si uite cum se vad zgarieturile.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Ce iti pasa tie de retardati? smile

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/PH
Macuser din: 08.04.06

Mai multe despre aceste probleme pe http://www.appledefects.com/?cat=21

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 08 Decembrie 2006 02:55 PM

mda, cum ziceam. ma dispera acele urme.

Dai cu search pe forum la “displex”. Eu l-am folosit pe un iBook si a mers bine pentru zgarieturile fine. Pe iPod n-a facut nimic.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

Uite aici:

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=304058

http://www.appledefects.com/wiki/index.php?title=MacBook#Palmrest_discoloration

Mergi iar la nemtzalaii aia si spune-le sa se mai spele si ei ca le pute gura si mintea!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
draciax - 08 Decembrie 2006 01:53 PM
Tudor - 08 Decembrie 2006 01:31 PM
draciax - 08 Decembrie 2006 01:22 PM

Nu va mai zic ca raspunsul lor este ca PH-ul mainilor nu este de 5,5 si de aceea se ingalbenesc MacBook-urile. Iar service-urile nu au ce comenta.

Cine ţi-a zis asta? Un dealer? Apple.com?

dealer apple germania - ala care a uitat sa imi dea dvd cu tiger pt intel si mi-a dat pt ppc.
oricum, real este faptul ca ph-ul mainilor intr-adevar influenteaza acest lucru.

Pare-se că eroarea este cît se poate de umană, dvd-urile alea arată la fel. De ani de zile n-am priceput de ce Apple nu scrie clar pe cd/dvd-uri ce versiune conține. De ex., pe toate ale mele scrie: ibook software install, imac software install, imac g5 software install, pb software install (cam așa ceva) etc. etc. în ordine, este mac os 8.5, 8.6, 10.3.8, 10.4.0… Păi dacă le pui alături dvd-urile astea, din aceeași generație, toate arată la fel, trebuie să fii atent de tot să nu le încurci. Pe unele am scris cu marcăru’ ce os conțin.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ba scrie, da’ mic: la PowerBook spune Mac OS X version 10.2.3; la Power Mac, 10.4

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06
cavver - 08 Decembrie 2006 02:04 PM

MERGI LA SERVICE. 90+% o sa tii se schimbe top case .
Eu asa am facut si m-am ales cu un top case nou raspberry.

draciax - 08 Decembrie 2006 12:41 PM

Salut

Am un MacBook si am observat ca incet incet incep sa apara pete (desi il sterg in mod regulat) in locul unde pui palmele pt a scrie.
Pe forumurile de afara este o problema indelung dezbatuta, in care se dau tot felul de sfaturi, solutii de curatare, etc. In unele tari,
MacBook-urile murdare au fost inlocuite in totalitate.

A reusit cineva sa ii dea de hac acestei probleme, sau numai mie mi-a aparut? Cu ce solutie il stergeti sau cum faceti sa aveti pete?
Multumesc

adica sa ma duc in germania ca poate imi dau si dvdurile corecte si le si trag niste palme sa vada ca ma spal pe maini…
niste nenorociti

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sorry sa aud asta. Incearca mai intai aici in RO. smile

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

astia nici nu vor sa auda..nu e greseala lor

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 08 Decembrie 2006 11:22 PM

Ba scrie, da’ mic: la PowerBook spune Mac OS X version 10.2.3; la Power Mac, 10.4

Să știi că ai dreptate! Trebuie să-mi pun ochelarii sau să iau lupa… Cele două dvd-uri de macmini ppc 1.42 și, respectiv, de macmini intel 1.8 SUNT ABSOLUT IDENTICE la culoare și la prima vedere. Trebuie rapid să scriu pe ele cu marcăru, să nu le încurc la viteză.
Dar află că la generația de cd-uri portocalii, de imac și ibook, cu 8.x pe ele, nu scrie nimic identificabil! Așa o fi bine? Să trăiți bine!

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Portocalii? Ale mele-s toate gri (ma rog, gri verzui). O fi asa pentru ca am ambele scule din gama “profi”?

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
draciax - 09 Decembrie 2006 12:38 AM

Pai stai un pic, daca e defect de la el ei trebuie sa te ajute pt ca e in garantie. Ce sunt tampiti?

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 09 Decembrie 2006 12:43 AM

Portocalii? Ale mele-s toate gri (ma rog, gri verzui). O fi asa pentru ca am ambele scule din gama “profi”?

Vorbeam de ibook și imac g3 cu 8.x, șefu! Așa era atunci. Culorile se schimbă. La imac G5 erau pe negru, așa or fi și la imac intel? Nu le‑am văzut… La PB G4 și la imac g4 și intel sînt pe un soi de gri.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nevrozel - 09 Decembrie 2006 12:46 AM
draciax - 09 Decembrie 2006 12:38 AM

Pai stai un pic, daca e defect de la el ei trebuie sa te ajute pt ca e in garantie. Ce sunt tampiti?

Păi se pare că așa veniră din fabrică, bre… Dacă ăia acolo au asamblat și g4 și intel, iar dvd-urile sînt la fel, le‑au încurcat, e omenește. Pînă au scris, pînă au protestat, pînă vine răspunsu’... Credeți că la ei birocrația e altfel? Tot birocrație e!

Semnătură 

2 din 4
2