gents, asta cu dvd-ul am acceptat-o, si-au cerut scuze, ma rog. dar faza cu ph-ul mainii care distruge carcasa de macbook,
sa le traiasca frantuzoaica, nu o inghit. si cel mai mult, nu admit ca este o greseala de producator… ma las pagubas pt moment…
dar cu prima ocazie cand trec pe langa magazinul lor, jur ca le arunc o piatra in geam
Ei, stai usurel, ca nu e vina magazinului. Daca te tin puterile, arunca in geamul lui Apple, la Cupertino. Da-ti trebuie muschi, nu gluma…
pai pe bune,l-am si intrebat pe ala care mi-a zis de faza cu ph-ul mainilor daca e lake si daca nu cumva lucreaza la l’oreal paris…
si sa imi dea niste recomandari…circ!
gents, asta cu dvd-ul am acceptat-o, si-au cerut scuze, ma rog. dar faza cu ph-ul mainii care distruge carcasa de macbook,
sa le traiasca frantuzoaica, nu o inghit. si cel mai mult, nu admit ca este o greseala de producator… ma las pagubas pt moment…
dar cu prima ocazie cand trec pe langa magazinul lor, jur ca le arunc o piatra in geam
Cînd eram mic, îmi plăcea tare mult să-mi prepar singur soluțiile pentru developarea filmelor și era tare frumos cînd, uneori, mă pătar pe mîini, după un timp aveam buricele degetelor maro. Am făcute xperiențe și cu acid sulfuric în apă (ATENȚIE: se toarnă acidul în apă, picătură cu picătură, nu apa peste acid, că e belea mare)... Uite, ia un pic de acid sulfuric, toarnă‑l peste carcasa macbucului, vezi ce reacție are. Dup-aia o duci la analize, vezi ce zice laboratoru și trimeți rezultatele în Germania, la magazinu ăla.
Poate nu are importanta, dar eu MBP-ul il curat cu o carpa de bumbac umdeda si apoi cu una uscata: pt carcasa si pt display. Atat. Se duce tot. E adevarat, este altfel tratata vopseaua de pe el.
Poate nu are importanta, dar eu MBP-ul il curat cu o carpa de bumbac umdeda si apoi cu una uscata: pt carcasa si pt display. Atat. Se duce tot. E adevarat, este altfel tratata vopseaua de pe el.
umeda cu ce? apa? spirt? scuipat? dai si pe monitor? vrem detalii ca is tare curios deoarece eu nu am gasit inca o solutie care sa ma multumeasca
La iBook exista o metoda mai neortodoxa: acetona. Curata pete urate, curata jegul din profunzime, curata si scrisul de pe rama de jos a ecranului, curata tot.
La iBook exista o metoda mai neortodoxa: acetona. Curata pete urate, curata jegul din profunzime, curata si scrisul de pe rama de jos a ecranului, curata tot.
Curăță și tot plasticul până la metal dacă insiști
umeda cu ce? apa? spirt? scuipat? dai si pe monitor? vrem detalii ca is tare curios deoarece eu nu am gasit inca o solutie care sa ma multumeasca