3 din 4
3
MacBook se murdareste! Cu ce il curatati?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

gents, asta cu dvd-ul am acceptat-o, si-au cerut scuze, ma rog. dar faza cu ph-ul mainii care distruge carcasa de macbook,
sa le traiasca frantuzoaica, nu o inghit. si cel mai mult, nu admit ca este o greseala de producator… ma las pagubas pt moment…
dar cu prima ocazie cand trec pe langa magazinul lor, jur ca le arunc o piatra in geam

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ei, stai usurel, ca nu e vina magazinului. Daca te tin puterile, arunca in geamul lui Apple, la Cupertino. Da-ti trebuie muschi, nu gluma… smile

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

vezi poate au tabla pe casa si aduni o mana de bile d’alea dintre liniile de tren, sa le arunci pe casa…e un efect deosebit.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 09 Decembrie 2006 01:32 AM

Ei, stai usurel, ca nu e vina magazinului. Daca te tin puterile, arunca in geamul lui Apple, la Cupertino. Da-ti trebuie muschi, nu gluma… smile

pai pe bune,l-am si intrebat pe ala care mi-a zis de faza cu ph-ul mainilor daca e lake si daca nu cumva lucreaza la l’oreal paris…
si sa imi dea niste recomandari…circ!

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
draciax - 09 Decembrie 2006 01:24 AM

gents, asta cu dvd-ul am acceptat-o, si-au cerut scuze, ma rog. dar faza cu ph-ul mainii care distruge carcasa de macbook,
sa le traiasca frantuzoaica, nu o inghit. si cel mai mult, nu admit ca este o greseala de producator… ma las pagubas pt moment…
dar cu prima ocazie cand trec pe langa magazinul lor, jur ca le arunc o piatra in geam

Cînd eram mic, îmi plăcea tare mult să-mi prepar singur soluțiile pentru developarea filmelor și era tare frumos cînd, uneori, mă pătar pe mîini, după un timp aveam buricele degetelor maro. Am făcute xperiențe și cu acid sulfuric în apă (ATENȚIE: se toarnă acidul în apă, picătură cu picătură, nu apa peste acid, că e belea mare)... Uite, ia un pic de acid sulfuric, toarnă‑l peste carcasa macbucului, vezi ce reacție are. Dup-aia o duci la analize, vezi ce zice laboratoru și trimeți rezultatele în Germania, la magazinu ăla.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Cattus poate ii explodeaza omului Mac-ul…

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.11.05

Eu folosesc ce vedeti in imagine,cumparat de la Dep.de Calculaoare cu 12 lei.Contine 100 servetele umede si sunt foarte multumit de cum curata.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
gothy - 09 Decembrie 2006 11:16 AM

Eu folosesc ce vedeti in imagine,cumparat de la Dep.de Calculaoare cu 12 lei.Contine 100 servetele umede si sunt foarte multumit de cum curata.

ia fa o poza la macbook

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Poate nu are importanta, dar eu MBP-ul il curat cu o carpa de bumbac umdeda si apoi cu una uscata: pt carcasa si pt display. Atat. Se duce tot. E adevarat, este altfel tratata vopseaua de pe el.

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nevrozel - 09 Decembrie 2006 11:22 AM

Poate nu are importanta, dar eu MBP-ul il curat cu o carpa de bumbac umdeda si apoi cu una uscata: pt carcasa si pt display. Atat. Se duce tot. E adevarat, este altfel tratata vopseaua de pe el.

ala e aluminiu…

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

umeda cu ce? apa? spirt? scuipat?  grin  dai si pe monitor? vrem detalii ca is tare curios deoarece eu nu am gasit inca o solutie care sa ma multumeasca

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

La iBook exista o metoda mai neortodoxa: acetona. Curata pete urate, curata jegul din profunzime, curata si scrisul de pe rama de jos a ecranului, curata tot.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
huk - 09 Decembrie 2006 01:43 PM

La iBook exista o metoda mai neortodoxa: acetona. Curata pete urate, curata jegul din profunzime, curata si scrisul de pe rama de jos a ecranului, curata tot.

Curăță și tot plasticul până la metal dacă insiști wink

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

putina vata si putina votca… eu asta foloses…

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 09 Decembrie 2006 12:55 PM

umeda cu ce? apa? spirt? scuipat?  grin  dai si pe monitor? vrem detalii ca is tare curios deoarece eu nu am gasit inca o solutie care sa ma multumeasca

Apa de la chiuveta. Nu in abundenta evident.

3 din 4
3