4 din 4
4
MacBook se murdareste! Cu ce il curatati?
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06
dacuBurebista - 09 Decembrie 2006 03:52 PM

putina vata si putina votca… eu asta foloses…

dacule, vb serios?

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sigur

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
draciax - 10 Decembrie 2006 02:16 PM

dacule, vb serios?

Nu am niciun dubiu că vorbește serios. Ai văzut filmul, vechi, Cenușă și diamant în regia lui Andrzej Wajda? Dacă nu ai răbdare să vezi acest colosal film polonez al unui colosal regizor (ce vremuri, anii ’70), du-te spre final, cînd ard paharele alea cu vodcă...

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 10 Decembrie 2006 10:03 PM
draciax - 10 Decembrie 2006 02:16 PM

dacule, vb serios?

Nu am niciun dubiu că vorbește serios. Ai văzut filmul, vechi, Cenușă și diamant în regia lui Andrzej Wajda? Dacă nu ai răbdare să vezi acest colosal film polonez al unui colosal regizor (ce vremuri, anii ’70), du-te spre final, cînd ard paharele alea cu vodcă...

am sa va urmez sfatul, merci smile

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

salut

am tot citit pe forumurile de afara, toata lumea da ca solutie de curatat acest Mr Magic Cleaner http://www.homemadesimple.com/sites/en_US/mrclean/products/eraser_extra_power.shtml
a vazut cineva acest produs pe undeva in romania?
cica alta solutie minunata ar fi solutia de curatat oja de pe unghii, dar nu acetona (care o fi aia aveti idee?)

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.11.06

Stimate Draciax, sa facem o afacere: sa importam acest Magic Cleaner si sa-l vindem pe forum.
Ce zici? smile
Serios acum, nici eu nu am vazut asa ceva prin magazine. Bine, nu ca m-ar fi interesat foarte tare raftul de produse de curatat podeaua

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

io zic k indiferent ce fel de maini avem nu e normal ! ar trebui fol o vopsea mai rezistenta sau aluminiu ionizat sau titaniu ! smile)) solutii eista sa fim seriosi DAR , dak lear face prea rezistente si bune nam mai simti nevoia sa le schimbam .... si apropo de aluminu ionizat sau anodizat ma rog : motorola V3 e facut tot din dasta si vreau sa va spun k se ia vopseaua la colturi de nui adevarat ( la cel negru si roz ) iar cel argintiu se cam zgarie ... explicatia cuiva a fost k modelele negre si roz au fost vopsite , vopsea care intru final se duce ( in schimb e chiar rezistenta la zgarieturi ... ! ? ) am inteles k se pot obtine culori frumoase direct din ionizare asa k nu inteleg ce au facut cei de la motorola ... in fine ! intrebarea era ! IPODURILE de gen 2 sunt vopsite sau NU ? stie cineva? are vreunu ?k io sunt pe punctul de a achizitiona unul si dak se ia vopseaua sau se zgarie cred k fac o criza .....UNA MARE ! raspberry de asemenea ati mai zis k mai sunt facute si macbookurile pro din auminiul anodizat ... cu ele ati avut probleme ?

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Mars - 17 Decembrie 2006 01:25 AM

Stimate Draciax, sa facem o afacere: sa importam acest Magic Cleaner si sa-l vindem pe forum.
Ce zici? smile
Serios acum, nici eu nu am vazut asa ceva prin magazine. Bine, nu ca m-ar fi interesat foarte tare raftul de produse de curatat podeaua

ar fi o treaba…e produs de johnson & johnson, care aduce in romania Mr Proper (asta e numele sub care a intrat la noi pe piata)

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.02.07

plastic sau aluminiu, display…..combinatia sfinta (vb. f. serios) e sapunul lichid neutru (recomand Dove) pus numai pe lavete pt. ochelari, stoarse bine….dupa care se sterge cu o laveta identica imbibata in apa si stoarsa bine..apoi tot cu acelasi tip de laveta uscata pina se sterg urmele de apa. Orice deviere de ph (spre acid- miini sau baza-detergenti,alcool) ataca evident materialul expus. Toate astea evident cu conditia sa nu fie un strat de mizerie prea gros smile

Semnătură 

MacBookPro 2,2 Ghz Intel Core i7; 120 GB ssd ; 8 GB ddrr3, AMD Radeon HD 6750M 1024 MB

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

eu chiar folosesc dove si e f misto .... o sa incerc sa vad ce iese ...

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Oarecum oftopic, dar tot cu curatatul:

Am sters Powerbook-ul cu Cilit!!  ohh Aluminiul era murdar si usor zgariat mai peste tot, folosire obisnuita, mici zgarieturi. Dupa Cilit ohh aluminiul s-a deschis un pic la culoare, dar nu s-a decolorat, toate zgarieturile s-au matuit in mod spectaculos, iar aluminiul arata ca si cum acum l-am scos din cutie. O transformare absolut spectaculoasa. N-a avut nici un impact negativ asupra metalului sau a tastelor. Pe ecran nu am dat decat cu apa.

Ah… era sa uit, inainte de Cilit am scos stratul mai gros de jeg cu Mr.Proper galben fluorescent ohh. Pe trackpad si prin colturi a curatat cel mai bine. Mai ales pe banda imediat de sub tastele de jos.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

daca dai si cu pronto, pica praful de pe el smile

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Nu raspund la provocari! smile si nici nu pun botul la reclame.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

4 din 4
4