Ne inscriem si le postam niste urari de bine (chiar de bine, nu “de bine”) in engleza si salutari de la com-mac-ioții români ?
Acuma să ne zică cineva care știe ungurește in ce Fórum să postăm - care sunt Discuțiile lor Generale.
Vre-un grafician nascoceste și o imagine reprezentând prietenia între popoare să o atașăm la postul nostru ?
PS: daca ne inscriem sa ne facm conturile cu [ro] in față - gen [ro]psergiu ca să ne știe adminul lor dacă vrea să facă vre-o numărare.
Ne inscriem si le postam niste urari de bine (chiar de bine, nu “de bine”) in engleza si salutari de la com-mac-ioții români ?
Acuma să ne zică cineva care știe ungurește in ce Fórum să postăm - care sunt Discuțiile lor Generale.
Vre-un grafician nascoceste și o imagine reprezentând prietenia între popoare să o atașăm la postul nostru ?
PS: daca ne inscriem sa ne facm conturile cu [ro] in față - gen [ro]psergiu ca să ne știe adminul lor dacă vrea să facă vre-o numărare.
Asa ma gandisem si eu, da’ m-am lovit de doua probleme: Nu stiu ungureste (ar fi frumos sa postam in limba lor natala) si nu prea am timp acum… ma gandisem sa-i salut pe duminica.
din cate vaz in wiki-ul ala isi scriu si ei cartea de MacOS in ungara.
Poate ar fi bine sa facem si noi asa. Incepem cu ce a scris Cattus si putem modifica/adauga cu totii. Eu cand mai scriu vre-o explicatie cu cum e cu reteaua si unix-ul pot sa o scriu direct acolo ca sa ramana pe vecie.
Tudor - poa’ il intrebi pe adminu lor cum a facut cu wiki-ul ala ca vaz ca tot Expression-Engine foloseste.
Da, EE are un modul de Wiki inclus. Am vrut să-l activez mai demult pentru termenii ăia computeriști, dar mi-a luat-o altcineva înainte și am lăsat-o baltă.
beszelyunkmac.hu este doar un portal mac.
dupa numarul de topice si posturi, pare sa fie ceva
activitate pe acolo..
almakor.hu este gruparea similara cu a noastra.
Ungaria e jumatate ca si suprafatza,
si jumatate ca si populatzie.
Nu au ca si atractzii turistice Budapesta si Balaton,
in rest e Baragan curat…
In 2003 faceau din turism de 10 ori mai mult ca
Romania…
Azi au de 8 ori mai multi macuseri pe forum
daca doriti, compunem un mesaj in limba romana iar eu il dau prietenei mele sa-l traduca si apoi il trimitem. hai, ne mobilizam?? pana maine seara e gata.