Ce zici Tudor? Pui si o sectiune International, unde sa scriem in engleza? Ca poate fac si vecinii la fel.
Si la anul facem un MacUser regional, la Balaton…
Ce zici Tudor? Pui si o sectiune International, unde sa scriem in engleza? Ca poate fac si vecinii la fel.
Si la anul facem un MacUser regional, la Balaton…
ar fi o treaba….si dam si la un peste!ar fi o treaba cu o sectiune in engleza, cum noi ne uitam pe unele forumuri pe afara,
poate s-ar inspira si ei de la noi cu ceva…
!ar fi o treaba cu o sectiune in engleza, cum noi ne uitam pe unele forumuri pe afara,
poate s-ar inspira si ei de la noi cu ceva…
Poti sa fi sigur! Acum vreun an ceruse Sergiu SubSyncX (face ce zice) si l-am atasat eu. Dupa niste luni, cautand eu o chestie pe diferite forumuri, am vazut un post in care un flacau zicea ca a gasit SubSyncX (nu mai e disponibil pe versiontracker sau similar) pe un forum din care nu intelege o iota: era al nostru. Topicul ala a avut multe sute de accesari.
Poate gasim si la bulgari niste MacUseri? O punem de-o Antanta…
uite cum ne facuram cunoscuti in lume….daca era in engleza, intelegeau si oamenii, nu se uitau ca viteii la poarta noua, nu?
serios acum, am putea face o rubrica mare de discutii in engleza, de ce nu?
Pactul romano-ungaro-bulgar… )
uite cum ne facuram cunoscuti in lume….daca era in engleza, intelegeau si oamenii, nu se uitau ca viteii la poarta noua, nu?
serios acum, am putea face o rubrica mare de discutii in engleza, de ce nu?
Pactul romano-ungaro-bulgar… )
axa bucuresti-budapesta-sofia ca tot sunt la moda axele