Butonând pe la configurări am observat că este activă opțiunea de hotspot personal
La 5.0.1 sigur nu era, îmi dădea mesaj să contactez operatorul.
Poate nu ai observat, dar mie la 5.0.1 (9A405) l-am folosit fară probleme, ceea ce mi-a ieftinit iPad-ul, deoarece al meu iPad nu călătorește fără al meu iPhone.
Și atunci cu ajutorul acestei funcții nu mai am nevoie de iPad 3G, deoarece folosesc netul de pe iPhone, prin hotspot personal.
E drept, că cam suge bateria, dar domnia costă
Eu sint pe vodafone. Pina la acest update nu am avut optiunea de hot spot personal. Cind am trecut la 5.1 a aparut si un update carrier si imediat s-a activat treaba cu hot spot.
Butonând pe la configurări am observat că este activă opțiunea de hotspot personal
Poate nu ai observat, dar mie la 5.0.1 (9A405) l-am folosit fară probleme, ceea ce mi-a ieftinit iPad-ul, deoarece al meu iPad nu călătorește fără al meu iPhone.
Și atunci cu ajutorul acestei funcții nu mai am nevoie de iPad 3G, deoarece folosesc netul de pe iPhone, prin hotspot personal.
Poti cere a doua cartela pentru acelasi abonament de date .
Cat am avut 5.0.1 a trebuit da sun la Voda sa activeze serviciu, care de altfel este gratis (placut surprins)
La 5.1 prin noul Update de carrier, personal HotSpot este activ pentru toti userii gratis, atata timp cat este si un pachet de date activ in abonament.
De cand am facut update la noua versiune am probleme cu internetul prin 3G. Cand doresc sa verific mailul sau sa fac browse, imi apare “imposibil de activat reteaua celulara de date” desi am activat 3G si Date celulare. I-am dat restart dar tot degeaba. Ce as putea sa-i fac ?
Terminalul este un Iphone 4 neverlocked fara jailbreak. Multumesc.
Poti cere a doua cartela pentru acelasi abonament de date .