De cand am facut update la noua versiune am probleme cu internetul prin 3G. Cand doresc sa verific mailul sau sa fac browse, imi apare “imposibil de activat reteaua celulara de date” desi am activat 3G si Date celulare. I-am dat restart dar tot degeaba. Ce as putea sa-i fac ?
Terminalul este un Iphone 4 neverlocked fara jailbreak. Multumesc.
La mine a fost necesara reintroducerea setarilor la APN .
Probabil ai aceeasi problema .
Daca nu le sti , suna la operatorul de telefonie mobila .
- Initial release on iPad (3rd generation)
- Enhanced Siri dictation support during text input “on supported devices” (iPhone 4S in 2011).
- Carrier updates (e.g. AT&T 12.0).
- AT&T indicator now says “4G” when applicable (HSPA+, iPhone 4S only).
- Baseband updates.
- Battery life reportedly fixed.
- Fixes iPhone 4S support for Caller ID Name Display (on supported carriers – i.e. Rogers & Fido in Canada).
- Users can now enter any Apple ID to sign-up for an iCloud account. Previously, they had to use (or create a new) me.com email Apple ID.
- Images can now be removed manually from the Photo Stream in iCloud. Any photos deleted are now also removed from other iOS devices connected to iCloud.
- Shake-to-shuffle bug fix, which caused the Music app to freeze.
- The Setup Assistant caused an “infinite setup loop” for some users. When the setup was completed, the iPhone would jump back to a “thank you” screen ad infinitum. Users had to reboot the device to restore functionality.
- Bluetooth bug fix; enabling Bluetooth and returning to home screen, the Bluetooth icon still remains in the status bar.
- Possible bug fixes on Wi-Fi signal strength on all devices.
- Safari, Bookmarks list no longer automatically displayed on browser opening, if last page opened before closing was blank.
- Safari, address bar added text (Go to this address).
- Fixed Music coverflow slowdowns.
- Minor UI changes in Maps.
- Improved Assistive Touch.
- Improved Location Services.
- License column added under the About menu.
- App Store download limit over 3G increased from 20 to 50 MB.
- Legal changes to Legal Notices in the “about” tab.
- Smart playlists now appear in correct order on iPhone rather than reverse order.
- New speaker icon next to song name of song currently playing.
- Combined Voice/Data Roaming Switch on iPhone.
- “Sleep iPod” function in clock application changed to “Stop Playing”.
- Japanese language support for Siri (availability may be limited during initial rollout).
- Camera shortcut now always visible on Lock Screen for iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS and iPod touch (4th generation).
- Camera face detection now highlights all detected faces.
- Redesigned Camera app for iPad.
- Genius Mixes and Genius playlists for iTunes Match subscribers.
- Audio for TV shows and movies on iPad optimized to sound louder and clearer.
- Podcast controls for playback speed and a 30 second rewind for iPad.
- Updated AT&T network indicator.
- Fixes an issue that occasionally caused audio to drop for outgoing calls.
- Ability to disable 3G on iPhone 4S in certain carrier where previously hidden.
- Initial release on Apple TV (3rd generation).
- Support for 1080p video resolution (3rd generation only).
- Completely redesigned menus.
- Content categories now resemble iOS app icons.
- Third-party apps (Netflix, YouTube, NBA, Flickr, etc.) have their own icon.
- Ability to create a Netflix account on Apple TV, and pay through an iTunes account.
- Support for purchased movies through iTunes in the Cloud.
- Device restart function.
Salut,
De cateva zile incerc sa fac update la 5.1 pentru un iPhone 4 (Orange) si primesc eroarea “There was a problem downloading the software for the iPhone…The network connection could not be established.” Am versiunea 10.6.8 pe iMac si ultima versiune de iTunes. Pot sa o rezolv cumva sau este vorba doar de incarcarea serverelor apple? (nici din telefon nu functioneaza)
Salut,
De cateva zile incerc sa fac update la 5.1 pentru un iPhone 4 (Orange) si primesc eroarea “There was a problem downloading the software for the iPhone…The network connection could not be established.” Am versiunea 10.6.8 pe iMac si ultima versiune de iTunes. Pot sa o rezolv cumva sau este vorba doar de incarcarea serverelor apple? (nici din telefon nu functioneaza)
Salut,
Butonând pe la configurări am observat că este activă opțiunea de hotspot personal
La 5.0.1 sigur nu era, îmi dădea mesaj să contactez operatorul.
Poate nu ai observat, dar mie la 5.0.1 (9A405) l-am folosit fară probleme, ceea ce mi-a ieftinit iPad-ul, deoarece al meu iPad nu călătorește fără al meu iPhone.
Și atunci cu ajutorul acestei funcții nu mai am nevoie de iPad 3G, deoarece folosesc netul de pe iPhone, prin hotspot personal.
E drept, că cam suge bateria, dar domnia costă
Poti cere a doua cartela pentru acelasi abonament de date .
Chestia asta nu o stiam. Mi se pare super.
Imi uteti spune cumva si la ce operatori este valabil? Eu sunt pe Orange…
Salut,
Multumesc
Aceiasi problema. Eu am rezolvat-o un pic altfel. Am introdus stick-ul de internet mobil si asa am putut face update-urile.
Si la mine bateria pare sa tina mai mult dupa 5.1 .
stiu ca la un moment dat era recomandat sa nu faci OTA, ci sa faci normal, pe cablu, prin iTunes si eventual, in caz de probleme cu bateria, sa reinstalezi pe curat.
cei care au raportat imbunatatiri ale duratei de viata a bateriei, ati facut OTA sau restore la 5.1? Multumesc!