1 din 2
1
Zgarieturi/Urme iphone 4/4s
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 21.05.08

De cand am luat iphone-ul ,i-am pus folie fata spate si o husa din material TPU,protectie gen bumper si spate.Am scos carcasa odata la o saptamana,doua sa sterg praful care se aduna.Acum am vazut ca am niste urme(pe banda de metal)nu prea sunt zgarieturi…e ca si cum metalul sa tocit si se face lucios,am 2 dungi mici.A mai patit cineva asa ceva?  Pot sa fac “polish” la metal sa dispara urmele? downer

Telefonul nu a fost scapat/trantit/lovit, a fost tinut ca in puf.

Semnătură 

I do not fear computers. I fear the lack of them.

Iphone 4s White.
Macbook pro 15’’ 2.2 i7 4GB 750 HDD 1Gb Gpu.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Este stiut ca asta se intampla de la bumpere… Cel mai bine e cu protectie gen invisible shield pe banda de metal, folii clear pe fata si pe spate si bumper.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

O sa caut zilele astea o folie full,cea de la invisible shield mi se pare foarte scumpa.

Semnătură 

Iphone 4s White.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Eu n-am nicio folie, niciun bumper, prin urmare nici zgarieturi.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Si eu l-as tine asa,dar daca am ghinionul sa il scap..se face praf.

Semnătură 

Iphone 4s White.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: CL.RO
Macuser din: 02.02.12

Cu cat te uiti mai atent la el , cu atat mai repede apar zgarieturi ( este valabil pentru orice lucru caruia ii acorzi o atentie deosebita , telefon ,masina etc) .Cred ca este suficienta o folie pe fata-spate daca vrei protectie altfel de-l bandajezi pierzi ,dupa mine ,tot feeling-ul pe care ti-l ofera un produs apple .Faza cu scapatul ...sorry,  pustiul meu de doi ani si jumatate se joaca de un an cu telefoanele mele deasupra gresiei ...am facut aritmie , insa nu a scapat niciodata telefonul !

Semnătură 

question  excaim  question

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: World
Macuser din: 04.01.11

Da, si eu am am. Pe un bumper fake de 45RON am avut mai multe, iar acesta s-a deteriorat dupa 3 luni incat am fost nevoit sa il schimb.
Acum cu un bumper original am mai putine zgarieturi, sunt ca niste pete lucioase intr-adevar, dar si bumperul e in continuare in stare buna. 5 luni+ & counting.
Parerea mea ? Nu inteleg de ce m-as chinui atat de mult sa intretin un telefon (frumos ce-i drept) care oricum se va zgaria cu timpul.

Doar cand simt folia aia pe ecran ii ia din feelingul ala de calitate.
Eu sunt doar cu bumper si in afara de petele alea, nu pot sa vad nicio zgarietura, decat daca ma uit unde in reflectia luminii sau foarte foarte atent, si alea 2-3 maxim foarte superficiale.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Ceva de genul am si eu.Am cautat pe net si multi se plang de problema asta,nu prea pot sa imi dau seama cum putin praf sau cauciucul husei sa zgarie metalul.Sunt putin dezamagit de telefon(baterie slaba,camera nici nu se compara cu ce vazusem pe siteul apple la lansare,ecranul are un mic tint galbui…)Asta e,life goes on cool hmm

Semnătură 

Iphone 4s White.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Cred ca bumperul e foarte tight fit si apasa pe praful ala. Ma rog, si mie mi s-a parut disappointing..
Bateria vad ca difera de la telefon la telefon dar pentru mine e inca ok.
Camera la poze pot spune ca simt un improvement de maxim 20-30% fata de i4, insa la video diferenta mi se pare imensa.
Faza cu ecranul am avut-o si eu in primele zile, am avut din primul stoc (gen 7-8 octombrie), cred ca nu se uscase lipiciul ala dar in 3-4 zile s-a dus de la sine.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Eu zilele trecute am realizat ce diferenta este intre iphonul meu si al unui prieten.Ecranul lui este perfect alb.

Semnătură 

Iphone 4s White.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

De cat timp il ai ? Poate ti se intampla ca la mine sa iti treaca dupa cateva zile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Din noiembrie…

Semnătură 

Iphone 4s White.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

Pai du-l la garantie. Preferabil cheama-l si pe prietenul tau sa le arati cum ar trebui sa arate un display si ca nu faci tu “fite”.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07
mihailco - 08 Martie 2012 09:43 PM

Faza cu scapatul ...sorry,  pustiul meu de doi ani si jumatate se joaca de un an cu telefoanele mele deasupra gresiei ...am facut aritmie , insa nu a scapat niciodata telefonul !

Loool…funny smile

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.02.09

urmele nu cred ca ies la polish. polishul tocmai asta face - luciu. pentru un minim de protectie la cazaturi dar efect esteric maxim eu am pinlo slice. ultra subtire si folia abia se simte ca e pe ecran si asta doar cand are jeg in cantitate mare pe ea. singurul inconvenient e ca este cam scump si nu prea se face stoc astfel ca culorile cat mai simple
se vand fff repede. dintre roz bonbon, mov de curve si verde aprins am ales verde. efectul e garantat.
in lumina puternica - amiaza - da senzatia de rama vopsita cu vopsea perla ca la masini. plus ca toata lumea a crezut ca e un aifon nou, verde (ceee maaaaa??? au scos si aifon verdeeee???). nu credea nimeni ca e acelasi telefon.
smile  smile  smile

Semnătură 

mandru ex-posesor de Powermac G4 Quicksilver

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

E ok si ala, dar mai marfa sunt Gellaskins care vin si cu Wallpaper asortat si e si ptiPhone, iPad, laptop si ce vrei.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

1 din 2
1

‹‹ iPhone 4 CDMA      Probleme iTunes 10.6 ››